Útulná chalúpka/dom v prekrásnom prostredí lazov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Slatinské Lazy
90 m²
1883 m²
predaj - Rodinný dom
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1329x zobrazená v zozname / 100x zobrazená detailne / 100x zobrazená detailne tento mesiac

Ak hľadáte miesto, kde môžete uniknúť z ruchu mesta a užívať si pokoj prírody?
Táto chalupa na polosamote v krásnom prostredí lazov Vígľašskej Huty je ideálnym miestom pre vás. Umiestnená na rovinatej parcele o celkovej výmere 1883 m²,.
Chalupa sa nachádza v tichom prostredí, obklopená lesmi a lúkami, ideálna na nekonečné prechádzky, hubárčenie a relaxáciu.
K chalupe vedie spevnená lesná a poľná cesta. Odporúčame prístup terénnym vozidlom (4x4).
Chalupa je postavená prevažne z tehly s prístavbou z iporu, zateplená a odizolovaná. Prešla kompletnou rekonštrukciou a je napojená na vlastnú studňu s čistiacou stanicou vody, novú elektrinu a odpady sú vyvedené do žumpy s trativodom.
Kombinované vykurovanie – chodba a kúpeľňa majú podlahové kúrenie, zvyšok domu sa vykuruje lokálne na drevo a elektrinu.

Dispozícia :


• Prízemie: Vonkajšia terasa, chodba, kúpeľňa s WC, obývacia izba, kuchynský kútik s priestrannou jedálňou, východ do zimnej záhrady a schodisko na podkrovie.
• Podkrovie: Jedna veľká spálňa s balkónom, poskytujúcim krásny výhľad na okolie.
• Dvor: Na dvore je samostatný altánok, pôvodný drevený zrub so zavedenou vodou a elektrinou, pivnička a dielňa.

Využitie:


• Chalupa je predurčená na rekreačné využitie, v blízkosti sú len dva rekreačne využívané domy. Okolitá príroda ponúka široké možnosti pre outdoorové aktivity.
Výhody:
• Krásne prostredie: Nádherné okolie lazov Vígľašskej Huty je ideálne pre tých, ktorí hľadajú pokoj a krásu prírody.
• Súkromie: Polosamota zaručuje maximálne súkromie a pokoj pre dokonalý odpočinok.
Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo, a uprednostní najvýhodnejšiu ponuku. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť vlastniť chalupu v krásnom prostredí Vígľašskej Huty. Kontaktujte nás ešte dnes, aby ste si dohodli obhliadku a začali nový život v tomto malebnom prostredí.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1883 m²
Úžitková plocha90 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky