Útulná drevenica nad kúpeľným mestom Dudince

Štát.: Slovensko
Mesto.: Krupina
Lokalita.: Dudince
40 m²
99 m²
predaj - Chata
60.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4812x zobrazená v zozname / 247x zobrazená detailne / 247x zobrazená detailne tento mesiac

Drevená chatka pozostáva z prízemia a podkrovia. Po vstupe sa ocitneme v predsieni, z ktorej pokračujeme do priestrannej obývačky, spojenej s jedálňou, odkiaľ sa dostaneme do kuchyne a do kúpeľne so sprchou a toaletou. Schody vedú do podkrovia, ktoré je rozdelené na dve samostatné spálne.
V chatke je zavedená obecná voda. Kúrenie je na elektriku, takže sa dá obývať celoročne.

Vďaka svojej južnej polohe sú najslnečnejšími kúpeľmi na Slovensku s najvyšším počtom slnečných dní v roku. Ležia v tichej prírodnej oáze ideálnej na liečbu a načerpanie energie. Dudinská minerálna voda vďaka svojej vysokej mineralizácii a zloženiu lieči súčasne pohybové, neurologické a srdcovo-cievne ochorenia. Minerálna voda má 28°C. Mesto je už viac než 10 rokov pravidelným dejiskom medzinárodných cyklistických pretekov. Takisto sa tu každoročne konajú preteky rýchlej chôdze, tzv. Dudinská 50.
Dudince sú vhodné pre každého, kto hľadá pokoj a oddych v prírode.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku99 m²
Úžitková plocha40 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky