Útulný banícky domček vo Vyhniach, Banská Štiavnica.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Žiar nad Hronom
70 m²
950 m²
predaj - Rodinný dom
76.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1112x zobrazená v zozname / 160x zobrazená detailne / 160x zobrazená detailne tento mesiac

Dnes Vám ponúkame chalupu priamo v srdci Štiavnických vrchov 15 minút jazdy z Banskej Štiavnice. Kamenný banícky domček je ako stvorený pre chalupára a len 800 metrov od Vodného raja vo Vyhniach. Dom je postavený na terase svahovitej záhrady, hneď na hranici lesa. Nehnuteľnosť sa nachádza na hlavnej komunikácii cez obec, aj keď k domu je nutné kráčať peším chodníkom asi 25m do kopca.
Majitelia chalupu udržiavajú v perfektnej kondícii, je celoročne obývateľná a však používaná rekreačné. Do nehnuteľnosti vstúpite uzatvorenou terasou, cez pitvor používaný ako šatník do priestrannej obývačky, ďalej cez kuchyňu do kúpeľne.
V roku 2020 si domček prešiel rekonštrukciou: nové dlažby, okná, podlahy; prístavba kuchyne, uzavretie terasy a rekonštrukcia kúpeľne s vaňou v zadnej kamennej časti domu. Pred chalupou je veľká vonkajšia juhozápadne orientovaná terasa s výhľadom. Dom je vykurovaní krbovými kachľami. Na terase pod domom je drevená chatka vhodná na letné spanie. Na pozemku sa nachádza aj dreváreň a kôlnička na náradie.
Štiavnické vrchy ponúkajú bohaté športové, prírodné, ale aj kultúrne vyžitie. Priamo z domu sa dá vyraziť na množstvo turistických a cykloturistických ciest. Na krátky dojazd je tiež lyžiarske stredisko Salamandra Resort.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku950 m²
Úžitková plocha70 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky