Útulný moderne zariadený 2-izb. byt I 47 m²

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Trnavská cesta 15
47 m²
5
5
2
áno
prenájom - 2-izbový byt
620,- € Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

283x zobrazená v zozname / 29x zobrazená detailne / 29x zobrazená detailne tento mesiac

Slavo z RentHub Vám ponúka na prenájom prerobený krásny 2-izbový byt. Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite na ulici Trnavská cesta v Bratislave v blízkosti nákupného centra Central.

BYT:
S celkovou rozlohou 47 m² sa byt nachádza na 5. poschodí.


DISPOZÍCIA:


Celý byt je veľmi vkusne prerobený. Pri vstupe Vás privíta vstupná chodba, z ktorej sa viete dostať do viacerých miestností v byte, ako je kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, do obývacej izby a do spálne. Vo vstupnej chodbe je botník a pri kuchyni je pračka a štýlová chladnička s mrazničkou. Malá kuchynka je zariadená spotrebičmi, ako je varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlnka, digestor. V obývacej izbe sa nachádza sedačka, konferenčný stolík, nábytok pod TV, televízia a stôl so stoličkami. Vstup do spálne je zo vstupnej chodby, v spálni je posteľ s matracom, šatníková časť s úložným priestorom. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo, úložná skrinka a zrkadlo.


LOKALITA:


V obľúbenej lokalite nájdete kompletnú občiansku vybavenosť - škola, škôlka, banky, obchody, MHD, športoviská, pošta, Lidl, Kaufland.
Hneď oproti bytového domu je nákupné centrum CENTRAL, kde nájdete všetko, čo potrebujete.
Pár minút autom sa nachádza ďalšie nákupné centrum VIVO a taktiež sa môžete prejsť na prírodnom jazere Kuchajda.
Dopravné spojenie ani netreba predstavovať, pretože ste kúsok od dopravného uzlu, kde máte autobusy a električky na všetky smery v Bratislave.

Nezmeškajte túto výnimočnú ponuku a kontaktujte nás pre viac informácií a osobnú obhliadku:

Byt je voľný IHNEĎ.



CENA nájmu je 620€/mesiac + 200€energie/mesiac

CENA nájmu spolu: 820€/mesiac s energiami


DEPOZIT 820€
PROVÍZIA pre RK 800€

Nefajčiar, bez domácich zvierat



Slavomír Rerko

RentHub s.r.o. - špecialisti na prenájmy


Tel.:
E-mail:

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie nájomných zmlúv.

Text inzerátu a fotografie sú autorským dielom spoločností Ideálny nájomca by RentHub s.r.o. a RADO Reality Group s.r.o. a bez ich súhlasu ich nie je možné kopírovať.!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha47 m²
Poschodie5
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniezariadený

Vaše hodnotenie ponuky