Väčší 3 izbový byt, Nemšová, 74 m2, ulica J. Palu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Nemšová
74 m²
7
3
nie
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
139.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

33355x zobrazená v zozname / 1295x zobrazená detailne / 159x zobrazená detailne tento mesiac

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový byt vo vyhľadávanom malom mestečku na Považí - v Nemšovej. Mesto Nemšová ponúka kompletnú infraštruktúru, má všetky výhody mesta v príjemnej dedinskej atmosfére. V meste sú dve školy, dve materské škôlky, lekárske stredisko, športoviská, kúpalisko, pošta, banka. Vlakové a autobusové spojenie. Byt je krásny, slnečný a priestranný, po kompletnej (staršej) rekonštrukcii. Murované jadro, kompletne vymenená elektroinštalácia, plastové okná, rekonštrukcia balkóna. Bytový dom je zateplený, s novou fasádou. K dispozícii je výťah. K bytu prináleží pivnica. Parkovanie - verejné parkoviská na sídlisku. V prípade záujmu si dohodnite obhliadku tejto nehnuteľnosti na tel. čísle , alebo mailom: Cena 139 900€

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha74 m²
Úžitková plocha74 m²
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvodružstevné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky