VEĽKÁ PAKA, 4-i RD, 205 m2 – bungalov, hrubá stavba, pozemok 2035 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Veľká Paka
Ulica.: Veľka Paka
205 m²
2035 m²
1
4
áno
holopriestor
verejný vodovod
predaj - Rodinný dom - Novostavba
370.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3171x zobrazená v zozname / 243x zobrazená detailne / 243x zobrazená detailne tento mesiac

NOVINKA! Práve pridané do ponuky – zabezpečte si obhliadku medzi prvými.

SIRIUS Realitná kancelária exkluzívne ponúka na predaj tehlový, rozostavaný rodinný dom v štádiu hrubej stavby s rovinatým veľkým pozemkom o rozlohe 2035 m2 v centre obce Veľká Paka. Strategická výhodná poloha neďaleko občianskej vybavenosti, s perfektnou dostupnosťou do Bratislavy, cca. 17 minút autom po R7 (výjazd sa nachádza v susednej obci Kvetoslavov) alebo jednoducho vlakom RegioJet primo z Veľkej Paky. Prostredie Žitného ostrova s unikátnou prírodou v priamom okolí, množstvom rybníkov, jazier, termálnych kúpalísk, neďaleko Dunajská hrádza, obľúbené mesto Šamorín so širokou vybavenosťou sa nachádza 7 km. Samotný dom je nadštandardne priestranný. Jeho denný priestor ma veľkorysých 75 m2, s príjemným prirodzeným presvetlením, prípravou na krb a vstupom na terasu, bude po dokončení obľúbenou časťou domu s pohodovou atmosférou.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:


• Veľká Paka – okres Dunajská Streda
• 4-izbový RD
• hrubá stavba

• celková plocha: 205,4 m2 + terasy
• tehla, zateplená fasáda
• dvojgaráž
• všetky IS

POZEMOK:


• rozloha: 2035 m2
• rovinatý
• možnosť výstavby ďalšieho rodinného domu


AKÉ JE OKOLIE DOMU:


Obec Veľká Paka je menšou, pekne upravenou obcou so základnou občianskou vybavenosťou, s vlastnou vlakovou stanicou s priamym spojom do Bratislavy. Spustením R7 je dostupnosť BA absolútne efektívna a bezproblémová. V obci sa nachádza materská aj základná škola, kultúrne stredisko. Pár minút autom nájdete širokú, modernú občiansku vybavenosť v obľúbených obciach Miloslavov, Kvetoslavov a v meste Šamorín.
Okolie je bohaté na možnosti trávenia voľného času. Ponúka cyklotrasy, zaujímavé miesta na turistiku, šport a kultúru (rybolov, vodné športy, termálne kúpalisko Veľký Meder, Dunajská Streda, športový areál X-Bionic, Slovakia ring, Ranč Dunajský Klátov, Ranč Blahová – jazdectvo.

Z NÁŠHO POHĽADU:


Nehnuteľnosť, ktorá po dokončení ponúkne novým majiteľom reprezentatívne rodinné bývanie s množstvom priestoru. Výhodná poloha v centre obce. Očarí vás priestranný pozemok a atmosféra pokoja. Pozitívne vnímame aj jeho, možnú budúcu investičnú hodnotu, vzhľadom na nadštandardne veľký pozemok a prípadnú možnosť rozdelenia pozemku za účelom výstavby ďalšieho domu vo výbornej lokalite.

CENA:



370 000EUR

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV – vážime si našich klientov a preto všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti…

SIRIUS VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT



Dajte nám o sebe vedieť


www.sirius.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2035 m²
Zastavaná plocha205 m²
Celková rozloha205 m²
Úžitková plocha205 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
Garážáno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky