Veľkometrážny 2i - 68 m2 s balkónom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
66 m²
8
4
2
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
159.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

580x zobrazená v zozname / 50x zobrazená detailne / 50x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka Veľkometrážny 2 izbový byt o výmere 68m2 v mestskej časti Čermáň v Nitre.

Kompletná rekonštrukcia tohto bytu bola ukončená 6/2024 a vy sa môžete stať jeho prvým vlastníkom.

Podlahová plocha bytu je 68 m2 ,čo poskytuje dostatok komfortu a pohodlia. Nachádza sa na 4/7 poschodí s výťahom v zrekonštruovanom bytovom dome.

Dispozícia tohto bytu vás zaujme ihneď ako vstúpite do priestrannej vstupnej chodby. Samostatná toaleta s úložným miestom je samozrejmosťou. Kúpeľňa je pomerne priestranná a nachádza sa v nej veľký sprchový kút, umývadlo, zrkadlo. Obývacia izba je prepojená s kuchyňou. Spálňa má 20 m2 s už zariadeným walk- in šatníkom. Kuchyňa je vyrobená na mieru so všetkými vstavanými spotrebičmi a je z nej východ na balkón. Za kuchyňou sa nachádza technická miestnosť, ktorá slúži na umiestnenie práčky, sušičky + políc ako odkladací priestor.

V byte bola vymenená celá elektroinštalácia, voda, interiérové dvere, vstupné dvere, sanita, wc – geberit, nové parkety, vyrovnanie podláh, stien, predpríprava na klimatizáciu, dátové prípojky v každej izbe.

K bytu prislúcha taktiež pivnica.



Byt je bez ťarchy a po kúpe ihneď voľný na užívanie.

Byt je situovaný v tichej časti mesta Nitra. V tesnej blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (potraviny 100m, školy, autobusová zastávka, výpadovka na R1).

Byt sa predáva, so všetkými zabudovanými spotrebičmi a vybavením.

Cena za nehnuteľnosť, vrátane právneho servisu a nákladov s prepisom nehnuteľnosti je 159 990 eur.

Určite odporúčam vidieť, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. č.: ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha68 m²
Úžitková plocha66 m²
Poschodie4
Počet poschodí8
Počet izieb2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky