VEĽKORYSÝ A VZDUŠNÝ 3-IZBOVÝ BYT - SLNEČNICE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
80 m²
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
340.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3172x zobrazená v zozname / 144x zobrazená detailne / 17x zobrazená detailne tento mesiac

B10 vám ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt v obľúbenej lokalite – Slnečnice, s dvoma parkovacími státiami a priestrannou pivničnou kobkou na poschodí.





Byt má veľmi praktickú dispozíciu. Pri vstupe natrafíme na priestranný šatník ukrytý za posuvné dve, kde si vieme šikovne odložiť oblečenie, obuv a doplnky. Cez chodbu môžeme vkročiť do prvej spálne s vybudovaným úložným priestorom a vstupom na prvú loggiu. Ak sa vrátime späť, tak cez chodbu sa vieme dostať do najväčšej časti bytu – spojenie obývačky s kompletne vybavenou kuchyňou, ktorá má výstup na druhú loggiu. Vieme sa na ňu dostať aj z druhej spálne s rovnako vybudovaným úložným priestorom. Kúpeľňa je vybavená vaňou, toaletou a bidetom, poteší aj druhé samostatné WC.



Nehnuteľnosť je situovaná na Béžovej ulici v developerskom projekte Slnečnice, nachádza sa na 2. poschodí s celkovou výmerou 79,53 m2, spolu s dvoma loggiami. Orientácia okien je na sever a severo-východ. Pivničná kobka nachádzajúca sa hneď vedľa bytu má rozlohu 4,49 m2.



K vybaveniu bytu patria diaľkovo ovládateľné vonkajšie žalúzie v celom byte, klimatizácia, dotykové ovládanie svetiel v obývačke, taktiež je k dispozícii vysokorýchlostný internet s televíziou a kamerový vrátnik so smart aplikáciou.



Vnútorné parkovacie státie je možné si dokúpiť za sumu 18 000€ . Cena pivničnej kobky, ktorá je na poschodí je 8000€.



Projekt Slnečnice od developera Cresco ponúka kompletnú občiansku vybavenosť potrebnú pre pohodlný život. V blízkosti bytu nájdeme škôlku, množstvo detských ihrísk, príručné potraviny, ale aj supermarket Billa, kaviarne, 101 drogériu a mnoho iného. Dostaneme sa sem aj MHD spojmi č. 90,91,191 a N91, prípadne okolitými cyklotrasami. Poteší aj blízkosť napojenia na obchvat cez Lužný most.



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 119894



Cena: 340 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha80 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky