Veľkorysý byt s terasou s potenciálom 4 spální

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Saratovská 6A
188.6 m²
7
5
4
áno - 3 autá
nie
áno
áno
predaj - 5 a viac izbový byt - Novostavba
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

31857x zobrazená v zozname / 359x zobrazená detailne / 177x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj veľkorysý štvor-izbový byt s terasou, balkónom, tromi spálňami, dvomi kúpeľňami a potenciálom vytvoriť ďalšiu – štvrtú spálňu. Je to byt v kvalitnom prevedení, vhodný pre rodinu, aj pre dvojgeneračné bývanie.

BYT
Byt sa nachádza na 5./7. poschodí, jeho celková výmera je 188,6 m2, z čoho byt má 144,26 m2, terasa má 40,54 m2 a balkón 3,80 m2. Je slnečný, rozdelený do logických zón a orientovaný na tri svetové strany – východ, juh, západ. Dennú časť tvorí obývacia izba s otvorenou dispozíciou kuchyne a jedálne s výstupom na východne orientovanú terasu. Jedna zo spální je orientovaná na východnú stranu s výstupom na terasu. V strednej časti bytu sa nachádza ďalšia spálňa / izba s južnou orientáciou a veľká kúpeľňa s vaňou, dvomi umývadlami, WC a v nej je umiestnená pračka a sušička. Na západnej strane bytu je ďalšia spálňa / izba o výmere 33 m2, má výstup na balkón s príjemným výhľadom na zeleň a má potenciál rozdelenia na dve izby. Vedľa nej je samostatná moderná kúpeľňa so sprchovým kútom a ďalším WC. Hneď pri vstupe do bytu je komora o veľkosti 3m2. Byt je v kvalitnom prevedení, laminátové podlahy, dýhové dvere, kvalitná kuchynská linka. Kúrenie je v byte prostredníctvom radiátorov. V byte je inštalovaná klimatizácia.
K bytu sú ponúknuté tri parkovacie státia v suteréne bytového domu, cena je 23.000EUR / 1 státie.

PROJEKT


Polyfunkčný komplex RUSTICA DÚBRAVKA bol skolaudovaný v decembri 2008. Jeho súčasťou je vyše 194 bytových jednotiek a nebytové priestory v parteri domu, ktoré dotvárajú výbornú občiansku vybavenosť lokality a samotného projektu. V bytovom dome je 5 vchodov, 194 bytov od 1izbových až po 5izbové. Energetický certifikát budovy je v triede A0. Hlavným zhotoviteľom budovy je Metrostav a.s, hlavnými architektmi boli Ing. arch. Ľubomír Kolesár, Ing. Oľga Szabóová, Ing. arch. Miroslav Muňoz.
LOKALITA
Polyfunkčný objekt RUSTICA Dúbravka je situovaný pri hlavnej dopravnej tepne – Saratovskej ulici, z ktorej je napojenie na diaľnicu D2. Je tu výborná občianska vybavenosť – dopravné napojenie autom, aj MHD – autobusy, električka, blízkosť materských, základných aj stredných škôl, dokonca v pešej dostupnosti je British International School. Je tu množstvo obchodov a služieb – hneď vedľa je BILLA, oproti cez cestu LIDL a Obchodný dom Saratov, pár minút cesty autom nákupné centrum Bory. V tejto časti mesta nezaostáva ani zdravotná starostlivosť – je tu Zdravotné stredisko Saratovská, viaceré súkromné špecializované ambulancie a tiež novootvorená Nemocnica Bory. Táto časť mesta je priaznivá pre rodinný život, kultúru, šport – hneď vedľa domu je Dom kultúry, zimný štadión, kúpalisko Rosnička, viaceré ihriská, príroda – napr. turistika na Devínsku Kobylu a veľa zelene.

PREČO SI VYBRAŤ PRÁVE TÚTO NEHNUTEĽNOSŤ


Táto nehnuteľnosť je domovom pre rodinu. Definitívne zaujme svojou nevšednou a premyslenou dispozíciou, poskytuje veľkorysý priestor a zároveň súkromie. Ponúka potenciál vytvorenia štvrtej spálne alebo dvojgeneračného bývania, je slnečný a jeho orientácia kopíruje denné slnko. Nachádza sa vo výnimočne dobrej lokalite čo sa týka občianskej vybavenosti a dopravného naojenia autom aj MHD.

#followtheriversfindyourhome

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha188.6 m²
Úžitková plocha188.6 m²
Poschodie5
Počet poschodí7
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Terasaáno
Garážáno - 3 autá
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky