Veľký Cetín - Nádherný rodinný dom - 110 m2, pozemok - 1263 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
110 m²
1263 m²
úplne prerobený
predaj - Rodinný dom
214.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1357x zobrazená v zozname / 156x zobrazená detailne / 156x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj krásny rodinný dom v tichej a bezpečnej lokalite Veľký Cetín len 12 min od Nitry. Tento dom s úžitkovou plochou 110 m² sa nachádza na pozemku s rozlohou 1263 m².

Parametre nehnuteľnosti:



Izby: 3 samostatné izby + samostatná kuchyňa s jedálňou, technická miestnosť, šatník, priestranná kúpeľňa, pochôdzna povala, pivnica.

Rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, od výmeny podláh, elektroinštalácie, vodovodných a teplovodných rozvodov v dome, nový krov, nová strecha, bezpečnostné dvere, vonkajšie žalúzie, napojenie na obecnú vodu, k dispozícii studňa. Kúrenie + ohrev vody je zabezpečený novým plynovým kotlom.
Zariadenie: Dom sa predáva s kompletne zariadenou kuchynskou linkou spotrebičmi Bosch + dohoda možná na nábytok a zariadenie domu. Internet - OPTIKA

Pozemok je o výmere 1263 m2. Má investičný potenciál nakoľko je priestranný rovinatý s možnosťou vybudovať v zadnej časti priestranný ďalší rodinný dom, alebo nový majiteľ môže v zadnej časti hospodáriť a chovať zvieratá. Možnosť pozemok rozdeliť a zadnú časť predať pre ďalšieho záujemcu.

Lokalita a okolie:



Bezpečná ulica s dobrou komunitou – susedia seniori, rodiny s deťmi

Veľký Cetín je obec, ktorá ponúka všetko potrebné pre komfortné bývanie. Nachádza sa tu základná škola, materská škola, pošta, potraviny,

zdravotné stredisko, kultúrny dom a množstvo športových a voľnočasových aktivít. Okolie je pokojné a príjemné, čo ocenia najmä rodiny s deťmi.

Dobrá dostupnosť do Nitry je ďalším benefitom tejto lokality. Cesta autom trvá len 12 min. Vjazd je bez rannej ale aj popoludňajšej upchatej cesty.


Odporúčanie makléra :



Nádherný dom v nádhernom prostredí, ktorý si zamilujete. Kvalitné spracovanie tohto domu vás nenechá chladnými. Ak túžite odísť z ruchu mesta, a chcete si užívať život v kľudnej lokalite v rodinnom dome, túžite po veľkej záhrade, či grilovaní s rodinou alebo priateľmi, potom je tento dom pre vás tá správna voľba.

Dom je pripravený na okamžité nasťahovanie.



Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. č.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1263 m²
Zastavaná plocha138 m²
Úžitková plocha110 m²
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky