Veľký pozemok 1261 m2 v obci Dohňany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Dohňany
1261 m²
studňa
nie
nie
predaj - Pozemky - bývanie
65.500,- €
51,94 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

9212x zobrazená v zozname / 729x zobrazená detailne / 83x zobrazená detailne tento mesiac

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka pozemok ktorý má väčšiu výmeru - 1261 m2. Tento pozemok je vhodný na výstavbu jedného rodinného domu (podľa platného UP). Prístupová cesta asfaltová. Elektrická prípojka je v blízkosti pozemku. Vodu je potrebné riešiť vlastnou studňou a odpad žumpou.

V obci Dohňany je vyhovujúca občianska vybavenosť. Škola, škôlka, pošta, potraviny, pohostinstvo, kostol, vlaková stanica, reštaurácia. Výhoda lokality - tiché prostredie, možnosť turistického vyžitia a výborné dopravné spojenie do mesta. Cena 65 500€

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1261 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
Plynnie
Kanalizácianie
Inžinierske sieteblízko
Orientáciajužná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky