Veľký staromestský podkrovný byt - Nitra - centrum

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Štúrova
110 m²
4
podkrovie
4
po rekonštrukcii
nie
predaj - 4-izbový byt
199.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2747x zobrazená v zozname / 236x zobrazená detailne / 236x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj veľkometrážny podkrovný 4 izbový byt bez balkónu v úplnom centre mesta Nitra - Staré mesto. Rozloha bytu je 110 m2 + 40 m2 pivnica a nachádza sa na 4/4 podlaží v historickej tehlovej bytovke s vysokými stropmi a moderne zrenovovaným vnútroblokom.

Byt je ZREKONŠTRUOVANÝ: okná, vchodové dvere, podlahy, omietky, kúpeľňa - vrátane rozvodou elektriny a vody. V izbách sú drevené parkety.

DISPOZÍCIA



Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného WC, kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom a plynovým kotlom na ohrev vody/kúrenie, obývačky prepojenej s kuchyňou a troma samostatnými izbami. K bytu prislúcha veľká murovaná pivnica v suteréne domu (cca 40 m2). Vstup do vchodu je riešený z vnútrobloku.

Bytový dom a lokalita:



V bytovke sú kompletne vymenené rozvody všetkých sietí vrátane kanalizácie a plynu, v minulom roku bol kompletne zrenovovaný vnútroblok, pričom bolo vytvorené detské ihrisko a posedenie pre vlastníkov bytov.

V pešej dostupnosti sa okrem historických budov nachádzajú aj zástavky MHD na rôzne smery, pešia zóna, park, množstvo kultúrnych možností, nákupné centrá, školy a reštaurácie.

V prípade záujmu o obhliadku alebo foto bytu ma neváhajte kontaktovať na tel. č. alebo mail :

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha150 m²
Úžitková plocha110 m²
Poschodiepodkrovie
Počet poschodí4
Počet izieb4
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Výťahnie
Postavené ztehla

Vaše hodnotenie ponuky