VEĽMI PEKNÝ 2 IZBOVÝ BYT, MOST PRI BRATISLAVE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Most pri Bratislave
Ulica.: M.R. Štefánika
47.29 m²
4
3
2
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
139.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

372x zobrazená v zozname / 39x zobrazená detailne / 39x zobrazená detailne tento mesiac

Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj 2 – izbový byt v Moste pri Bratislave na ulici M.R. Štefánika.


Byt sa nachádza na 3. poschodí 4-podlažného bytového domu z výťahom.
Vo vstupnej hale sa nachádza veľký roldorový šatník. Z haly sa vchádza do obývačky spojenej s kuchyňou a balkónom. Z obývačky sa vstupuje do spálne. V hale sa ešte nachádza vstup do kúpeľne s WC. K bytu prislúcha aj pivnica.
Parkovanie je zabezpečené parkoviskom priamo pred bytovým domom.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: ulica M.R. Štefánika; Most pri Bratislave
* plocha bytu: 44,06 m2 + plocha pivnice 3,23 m2 + plocha balkónu 3,28 m2
* príjemná lokalita v susedstve s rodinnými domami
* blízko obchody

Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR - Realitná kancelária.



LOKALITA A OKOLIE:


Most pri Bratislave ponúka pokojné bývanie v blízkosti Bratislavy s rozvíjajúcimi sa službami pre každodenný život. Nachádzajú sa tu potraviny, drogéria, nákupné centrum, pošta, lekáreň, bankomaty, kaviarne, základná aj materská škola, zdravotná starostlivosť a časté autobusové spojenia do Bratislavy s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti nájdete jazerá na kúpanie a rybolov ako aj prírodné zákutia Malého Dunaja.

CENA: 139.900,-EUR



ID:

V cene je zahrnutý právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy, návrhu na vklad do katastra a hypotekárny servis. Náš hypotekárny špecialista, Vám dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha50.57 m²
Úžitková plocha47.29 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb2
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené ztehla
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky