☀Vir/Zadar(HR) – TOP!!! Moderné byty v novostavbe, priamo pri pláži !!

Štát.: Chorvátsko
Mesto.: Vir
Lokalita.:
58 m²
1
prízemie
3
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
Cena v RK 279.999 eur
Ponúknite vlastnú cenu

23915x zobrazená v zozname / 402x zobrazená detailne / 36x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame vám na predaj moderné byty v dokončenej novostavbe bytového domu priamo na pláži, len 30 metrov od mora !!!, v malebnej lokalite južnej strany ostrova Vir.
Špičková kvalita konštrukcie a vybavenia je viditeľná už od začiatku výstavby. Pri stavbe objektu sú použité kvalitné materiály v súlade s najvyššími stavebnými štandardmi (tepelná izolácia, špičkové tesárske práce, špičkové podlahové krytiny...)
Interiér bytových jednotiek zdobí keramická rektifikovaná dlažba, sanita najvyššieho štandardu (Grohe, Aquastil, Laufen, Kolpa), internetové inštalácie, prípojky na televízory vo všetkých izbách. Vykurovanie a chladenie zabezpečujú tepelné čerpadlá (vzduch-vzduch), jedna vnútorná jednotka na spálňu a obývačku plus podlahové kúrenie. PVC stavebné otvory a ALU posuvné rolety s elektrickými žalúziami a sieťkami proti hmyzu.

Na predaj ponúkame tieto dostupné byty:


1-S1 - PREDANÝ
1-S2 - PREDANÝ

1-S3 - PREDANÝ


1-S4 - PREDANÝ
2-S1 - PREDANÝ

2-S2 - trojizbový byt o výmere 58m2, nachádzajúci sa na prízemí bytového domu, pozostáva zo vstupnej haly, otvorenej dispozície obývačky/kuchyne/jedálne, dvoch spální, kúpeľne a terasy. K bytu prislúcha záhrada a dve vonkajšie parkovacie státia. . Cena tohto bytu je 279.999 eur

2-S3 - PREDANÝ


2-S4 - PREDANÝ

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.
Provízia realitnej kancelárie je 3% + DPH (chorvátska PDV) z dohodnutej kúpnej ceny.

https://hr-reality.com/nehnutelnost/%e2%98%80vir-zadarhr-top-moderne-byty-v-novostavbe-priamo-pri-plazi-%f0%9f%90%ac%f0%9f%9a%a4%e2%9b%b5/

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha58 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Balkónáno
Lódžiaáno
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky