Výhodná ponuka: novostavba RD v tichej časti obce Veľký Biel

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulica.: Veľký Biel
80 m²
268 m²
1
3
nie
holopriestor
verejný vodovod
nie
predaj - Rodinný dom - Novostavba
220.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

6216x zobrazená v zozname / 393x zobrazená detailne / 204x zobrazená detailne tento mesiac

Centrum realít Vám ponúka na predaj 3-izbovú novostavbu typu bungalov v energetickom certifikáte A0 vo vynikajúcej lokalite obce Veľký Biel blízko okresného mesta Senec. Nachádza sa v novej tichej a veľmi príjemnej lokalite s vynikajúcim dopravným napojením do Bratislavy, v prevedení s hotovým oplotením a vonkajšími úpravami pozemku. Pre klienta, ktorý si praje dokončenie domu presne podľa vlastných predstáv je pripravená možnosť kúpy v štádiu holodom. Neváhajte, dohodnite si obhliadku tejto nehnuteľnosti od overeného a precízneho staviteľa už dnes. V inzeráte sú použité vizualizácie a budú pridávané aktuálne fotografie z výstavby. Okolité prostredie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a množstvo rozmanitých športových a kultúrnych aktivít, cyklotrasy, vyhľadávané jazero priamo v obci.

Dom je vzhľadom k svojej cene alternatívou bývania v byte s výhodou vlastného súkromia.

Dom je súčasťou moderného dvojdomu, pričom bytové jednotky sú oddelené dvojitou zvukovo-izolačnou stenou z akustickej tehly a zvukovej izolácie.

Disponuje 3 samostatnými izbami, terasou a pekným pozemkom. Dvojdom je naprojektovaný tak, aby bolo dodržané maximálne možné súkromie pre každého z budúcich majiteľov. Samozrejmosťou sú 2 vyhradené parkovacie státia a terasa. Dispozícia: zádverie, predsieň, chodba, denná časť, 2 samostatné spálne, hosťovská toaleta s umývadlom, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom aj toaletou, technická miestnosť.

Úžitková plocha každého rodinného domu až je 80 m2 plus terasa. Zastavaná plocha 89 m2. Pozemok 268 m2.

Technické riešenie domu: obvod a nosné steny – keramická tehla Heluz, zateplenie 20 cm expandovaným polystyrénom EPS 70, strešná krytina BRAMAC s plným podbitím, zateplenie strechy fúkanou drevovláknitou izoláciou STEICO 400 mm, sadrokartónový strop, podlahová izolácia polystyrénom o hrúbke 16 cm, vonkajšia fasádna omietka BAUMIT, plastové 6 komorové okná s trojsklom, alarm, klimatizácia a fotovoltaika - predprípravy, teplovodné podlahové kúrenie, zdroj tepla - TEPELNÉ ČERPADLO vzduch-voda, steny vymaľované na bielo, komplet elektroinštalácia vrátane vypínačov a zásuviek. Satelitný, bezpečnostný a internetový rozvod v každej izbe. Elektrika 220/380. Pozemok bude oplotený. Parkovacie miesta, chodníky a terasa budú zhotovené zo zámkovej dlažby.

Kompletné inžinierske siete – kanalizácia, mestská voda, elektrika, optika.

Predpokladaná kolaudácia 10/2024.



Veľkou výhodou sú veľmi nízke mesačné náklady, cca 80EUR, nakoľko domy spĺňajú energetický certifikát A0.

Veľký Biel patrí medzi vyhľadávané lokality pre pokojné rodinné bývanie, a taktiež pre veľmi dobrú dostupnosť do Bratislavy a Senca autom i vlakovým spojením. Priame napojenie na D1, či už v Senci alebo v Bernolákove výrazne urýchľuje dopravnú dostupnosť do Bratislavy. Občianska vybavenosť obce je veľmi dobrá, ako aj blízka dostupnosť mesta Senec, ktorá poskytuje všetko, čo potrebujete - ZŠ, MŠ, nemocnica, potraviny, obchody LIDL, BILLA, Kaufland a iné, obchodné centrum, pošta, miestny úrad, reštaurácie, kaviarne, kostol, atď..

IBA TERAZ:


UVÁDZACIA CENA V PREVEDENÍ HOLODOM: 220 000EUR vrátane kompletného servisu a hypotekárneho poradenstva

Preto neváhajte a rezervujte si už teraz obhliadku projektu.

V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím neváhajte kontaktovať, som Vám kedykoľvek k dispozícii.

Maklér: Ing. Andrea Nagyová,



Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:


- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku268 m²
Zastavaná plocha89 m²
Celková rozloha80 m²
Úžitková plocha80 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky