Výnimočné bývanie v projekte PINIA. 2 izbový byt na prenájom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
51 m²
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
730,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3164x zobrazená v zozname / 111x zobrazená detailne / 111x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na prenájom kompletne zariadený 2 izbový byt v novom projekte PINIA, ktorý sa prenajíma plne zariadený, s kvalitnými novými nábytkami a spotrebičmi. V celom byte je podlahové kúrenie a v prípade potreby príprava na klimatizáciu. Byt má rozlohu 51 m2 a nachádza sa na 5. podlaží tehlového domu s výťahom.





Veľkou výhodou bytu v tomto novom projekte sú:







parkovacie miesta k bytuveľkorysé balkónypodlahové kúrenieveľkoformátové oknápriestor pre prácu pre všetkých obyvateľov na prízemí BDsklad k bytu priamo na podlaží







Dispozíciu tvorí vstupná chodba so vstavanou skriňou, izba so vstavanou skriňou a veľkým oknom, kuchyňa spojená s obývacou izbou so vstupom na balkón, ktorý ma veľkorysú výmeru 8 m2. Kúpeľňa je v modernom dizajne oddelená od toalety. Kuchyňa je priestranná a je kompletne vybavená elektrospotrebičmi. Orientácia je na severnú a východnú svetovú stranu s výhľadom na celú Malú Fatru. V celom byte sú izolačné trojsklá. K bytu prislúcha sklad priamo na podlaží bytu.





Lokalita:







Je tu výborná pešia dostupnosť do obchodov, zastávka MHD par metrov od bytu, škola a škôlka a zdravotné centrum priamo pri bytovom dome, doslova komfort bývania v centre diania. V blízkom dosahu je niekoľko detských ihrísk, kaviarne, reštaurácie a plná občianska vybavenosť.





Cena prenájmu je 730€/mesačne vrátane všetkých energií. Byt sa prenajíma zariadený. Parkovanie je možné pri bytovom dome. Byt je voľný po dohode ihneď. Uprednostňujeme dlhodobý prenájom. V byte nesmú byť domáce zvieratká. Mesačný nájom sa platí vždy vopred a pri uzatváraní zmluvy o nájme sa platí 2x depozit. Ďalšie informácie rád poskytnem telefonicky alebo e-mailom.





V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122825



Cena: 730€/mesiac

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha51 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky