Výnimočný 4-izbový byt s dvomi predzáhradkami, Nesto-Petržalka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Kopčianska
111 m²
6
prízemie
4
áno - 2 autá
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
569.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10881x zobrazená v zozname / 227x zobrazená detailne / 199x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith reality Vám exkluzívne ponúka na predaj výnimočný, priestranný 4-izbový byt s dvomi predzáhradkami v novostavbe Nesto, v Petržalke. Projekt je charakteristický moderným, komunitným a pohodlným bývaním. Veľkosť úžitkovej plochy bytu je 111m2 a veľkosť dvoch predzáhradiek je 108m2.

Dispozícia:



Pri vchode do bytu sa nachádza samostatné WC a priestranný šatník s veľkorysým úložným priestorom. Následne sa prechádza do obývacej izby spojenej s kuchyňou z ktorej sa vychádza na predzáhradku. Výhľad z predzáhradky je na zelenú trávnatú plochu a lesík, ktorý je neďaleko bytového domu. Následne máme rodičovskú spálňu, ktorá má svoju vlastnú kúpeľňu so sprchovým kútom čo poskytuje pohodlie a súkromie. Zo spálne je taktiež na predzáhradku, čo opticky zväčšuje priestor.
Na druhej strane bytu sa nachádzajú dve detské izby s východom na druhú predzáhradku , kúpeľňa s vaňou , priestor na chodbe, kde je miesto na veľkú vstavanú skriňu. Výhľad z detských izieb je do vnútrobloku, kde je množstvo zelene a detské ihrisko. Byt sa predáva v štandarte tak, ako je prezentovaný na fotografiách.

Cena bytu je 569 000e plus dve parkovacie státia v garáži, každé za 25 000e a pivničná kobka v cene 10 500e.

Nesto je projekt, ktorý spája blízkosť mesta a zároveň máte k dispozícii prírodu, množstvo zelene, cyklotrasy, dobrú dostupnosť do centra mesta, kompletnú občiansku vybavenosť, detské ihriská, MHD, vlakové spojenia, škôlky, školy, obchody a množstvo ďalšieho. V projekte budú k dispozícii potraviny, kaviareň, reštaurácia a rôzne dalšie podniky.



Zodpovedný maklér: Lea Mináriková, M.B.A.


kontakt : , email:
Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha221 m²
Úžitková plocha111 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí6
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Predzáhradkaáno - 2
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky