VYTVORENÝ NA MIERU PRE VÁS - LUXUSNÝ 3IZBOVÝ BYT PO ČERSTVEJ REKONŠTRU

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Žabotova
79 m²
predaj - 3-izbový byt
370.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1133x zobrazená v zozname / 167x zobrazená detailne / 167x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj nádherný 3 izbový byt vo vyhľadávanej a strategicky optimálnej lokalite, na ulici Žabotova v Starom meste.

Nachádzame sa na 1.poschodí 4.poschodového tehlového domu ( pod bytom je ešte ďalší byt ).

Úžitková plocha predstavuje 78,71m2, z čoho je 2m2 murovaná pivnica.

Byt disponuje aj výnimočnou loggiou orientovanou do krásneho zeleného vnútrobloku ( 3,5m2 ) a dokonca aj balkónom ( 1m2 ).

Orientácia bytu ako aj jeho dispozičné rozloženie je ideálne - V strana do tichého vnútrobloku (kuchynská časť a tretia izba) a Z (obývacia časť a hlavná spálňa ).

Kompletná rekonštrukcia Vás očarí nielen dizajnom ale aj svojou praktickosťou a využitím každého jedného metra štvorcového priestoru. Zahŕňa okrem iného aj vyrovnanie podláh, výmenu okien, rozvodov vody a elektriny. Kuchyňa aj všetky úložné priestory vrátane šatníka sú vyrobené na mieru od stolára.

DISPOZÍCIA:



Z predsiene po pravej strane vstupujeme do tretej nezariadenej izby, ktorú možno realizovať na detskú, hosťovskú alebo pracovňu (vieme zabezpečiť pre nového majiteľa), následne vchádzame do nádherného otvoreného priestoru - obývacej izby s plne vybavenou kuchyňou - vstavaná chladnička, umývačka riadu, indukčná varná doska a vstavaná rúra zn. Bosch.

Kúpeľňa disponuje vaňou, dvojumývadlom, práčkou a sušičkou. Toaleta je čiastočne oddelená, no dá sa úplne oddeliť podľa požiadaviek nového majiteľa.

Parkovanie funguje podľa pravidiel parkovacej politiky.

Byt je ihneď voľný k nasťahovaniu.



LOKALITA:

Práve tá robí z tejto nehnuteľnosti skvelé mestské bývanie v pešej dostupnosti všetkého potrebného. Žabotova ulica má výborné dopravné spojenie. V blízkosti sa nachádza hlavná železničná stanica, čo je výhoda pre ľudí cestujúcich mimo mesta. Tiež sú tu dobré spojenia na mestskú hromadnú dopravu (električky a autobusy). Celkovo je lokalita a jej okolie atraktívnou pre život v Bratislave, ponúkajúcou široké spektrum služieb a aktivít.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:



Novo a kvalitne prerobený byt s vynikajúcou strategickou polohou, ako stvorený pre pár alebo mladú rodinku. Odporúčam!

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122212



Cena: 370 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha79 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky