Záhrada (202 m2) s chatkou, sídl. Mier Sp. Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
202 m²
predaj - Záhrady
33.000,- €
163,37 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

859x zobrazená v zozname / 74x zobrazená detailne / 74x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8755 - Ponúkame na predaj ATRAKTÍVNU REKREAČNÚ ZÁHRADU S CHATKOU A NOVÝM ALTÁNKOM nachádzajúcu sa v Spišskej Novej Vsi, sídlisko Mier, záhradkárska osada Pod letiskom 2. Celková výmera pozemku je 202 m2. Po celom obvode je záhrada oplotená - pletivo s textíliou, čo poskytuje dostatočný pocit súkromia. Šírka pozemku je 9-10 m, dĺžka 21 m. Možnosť parkovania je pred uzavretým areálom záhradkárskej osady.

Súčasťou záhrady je CHATKA S DVOMI MIESTNOSŤAMI, vhodná aj na prenocovanie. Napojenie na el. prúd je riešené solárnym panelom na streche chatky. Výhodou je na mieru postavený NOVÝ DREVENÝ ALTÁNOK (leto 2024), ktorý sa vďaka špeciálnej bočnej plachte za každého počasia počas celého roka. Hodnota altánku takmer 10 000EUR je priamo zahrnutá v cene záhrady.

Súčasťou záhrady je aj NOVÝ VONKAJŠÍ KRB A NOVÝ PLECHOVÝ ZÁHRADNÝ DOMČEK na odkladanie záhradného náradia. Voda je zo spoločného zdroja záhradkarskej osady. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy a kríky - hruška, slivka, jabloň, čerešňa, černice, maliny, ríbezle, egreše a novo vysadené hrozno a nová odroda hrušky.

Celá záhradkárska osada je oplotená a zabezpečená vstupnou bránou, ktorá sa uzamyká. Lokalita ponúka príjemné prostredie pre oddych a relax. V prípade rýchleho konania MOŽNÁ DOHODA!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku202 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky