Zrekonštruovaný 1i byt vo vyhľadávanej lokalite v Senci

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
31 m²
2
1
úplne prerobený
nie
predaj - 1-izbový byt
Cena v RK cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

4164x zobrazená v zozname / 254x zobrazená detailne / 254x zobrazená detailne tento mesiac

TIMA Real Vám ponúka 1 izbový byt v Senci vo vyhľadávanej lokalite, kde do centra zájdete peši do 10min a na Slnečné jazerá do 15 minút.
Byt sa nachádza na 2.poschodí bez výťahu a bez balkóna, je po kompletnej rekonštrukcii aj maľovke, je vhodný pre začínajúce páry, či ako investičný byt.

Byt je vo výmere 31 m2. Súčasťou bytu je plne murovaná pivnica o veľkosti 8 m2, do ktorej pomestíte naozaj všetko. Celková plocha užívania 39 m2.
Byt sa predáva s kuchynskou linkou, vstavanou skriňou, práčkou, chladničkou a sedacou súpravou. V obývačke je prirobená stena, čím sa priestor šikovne oddelil
od spacej časti. Mesačné náklady nízke.

V okolí sa nachádzajú škôlky, školy, potraviny, workoutové ihrisko, detské ihriská, cca 1km jazero. Výborné priame napojenie na D1 smer BA a TT, ako aj na GA.

Ak Vás oslovila predstava príjemného bývania a praktickosť lokality, neváhajte ma kontaktovať 24/7 a dohodnúť si obhliadku na č. a na cene sa určite dohodneme.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha39 m²
Úžitková plocha31 m²
Poschodie2
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Zariadeniečiastočne
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky