2-izbový byt vkusne zariadený v Bratislava-Nové Mesto 47, 87m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
47 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
198.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4508x zobrazená v zozname / 271x zobrazená detailne / 271x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 2-izbový byt vkusne zariadený v Bratislava-Nové Mesto s rozlohou 47,87m2. Bytový dom sa nachádza v tichšej lokalite blízkosti Račianskeho mýta. Vstup do bytového domu je prostredníctvom čipu alebo audio vrátnikom. V bytovom dome je jeden väčší výťah, samotný byt sa nachádza na 6. poschodí z celkových 8. Na každom poschodí sa nachádzajú štyri byty.

Po vstupe do bytu sa nachádzate vo vstupnej chodbe. Od vstupu do bytu je cítiť príjemnú atmosféru vďaka použitým kvalitným prvkom a vkusne zladenému nábytku v celom byte. Chodba je vybavená vešiakovou stenou a vstavanými skriňami s množstvom úložného priestoru. Oproti vchodu do bytu sa nachádza spálňa s na mieru vyrobenou manželskou posteľou so šírkou lôžka 180 cm s úložným priestorom. V spálni tvoria podlahu zrenovované drevené parkety. V chodbe sa nachádza vstup do samostatného wc so zabudovaným bidetom značky Geberit. Vedľa je kúpeľňa s umývadlom, sprchovým kútom a rebríkovým radiátorom. Z chodby sa vstupuje do priestrannej a vkusne zariadenej obývacej izby so zrenovovanými drevenými parketami, rozkladacou sedacou súpravou a elegantným dreveným nábytkom. Z obývačky sa prechádza do kuchyne s kuchynskou linkou a stolíkom. V kuchynskej linke je zabudovaná plynová varná doska s elektrickou rúrou, digestor, umývačka riadu Bosch. Súčasťou kuchyne je aj kombinovaná chladnička s mrazničkou značky Bosch. Z kuchyne sa dá vyjsť na balkón s rozlohou 1,7m2 a naskytne sa Vám krásny výhľad na okolie bytového domu a okolitú zeleň.

Byt je orientovaný na severo-západ, ale vďaka zabudovanej klimatizácii je v byte veľmi príjemne počas celého roka. Byt bol rekonštruovaný v roku 2019, no zo všetkého máte pocit, že zariadenie je nové a cítite sa veľmi útulne a príjemne. K bytu prislúcha aj pivničná kobka na prízemí.

Bytový dom sa nachádza v blízkosti Račianskeho mýta so zrekonštruovaným mestským parkom, v blízkosti je skvelá občianska vybavenosť, skvelá dostupnosť s MHD (električka, BUS), nachádzajú sa tu rôzne obchody (Tesco, Billa), služby (banky, pošta, reštaurácie, kaviarne, knižnica), ZŠ, MŠ, detské ihriská a iné.

Byt sa predáva kompletne zariadený. V bytovom dome sa plánuje kompletná rekonštrukcia - zateplenie, stúpačky, ďalšie drobné opravy, čo zvýši atraktivitu samotného bytu.

Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku47 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla

Vaše hodnotenie ponuky