2-izbový ZARIADENÝ byt, SKY PARK VEŽA I, BA I. Staré Mesto

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Čulenova
62 m²
30
2
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
900,- €/mes. Energie:
300 € / mes
+300,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

500x zobrazená v zozname / 54x zobrazená detailne / 54x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/FZ

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom NOVÝ 2-IZBOVÝ BYT s LODŽIOU a PIVNICOU v prestížnej novostavbe SKY PARK (VEŽA I) v atraktívnej lokalite Bratislava I. Staré Mesto na ulici Čulenova. Tento NADŠTANDARDNÝ a KOMPLETNE ZARIADENÝ byt je umiestnený v prvej veži, má celkovú podlahovú plochu 62 m2 (byt 55 m2, lodžia 4 m2 a pivnica 3 m2) a nachádza sa na 2. poschodí v 30-poschodovom dome so štyrmi rýchlovýťahmi. Byt je orientovaný na juhozápad, čo zaručuje dostatok svetla a príjemnú atmosféru počas celého dňa.
Dispozične byt pozostáva z priestrannej vstupnej haly so vstavanými skriňami, otvorenej obývacej izby s jedálenskou časťou a moderne vybavenou kuchyňou, samostatnej nepriechodnej spálne, priestrannej kúpeľne s vaňou, samostatného WC a LODŽIE. K bytu prislúcha aj pivnica. Na prízemí rezidencie sa nachádza recepcia s 24-hodinovou službou, ktorá zabezpečuje pocit bezpečia a komfortu.

Výhody:


❶ Prestížna lokalita v centre Bratislavy
❷ Kompletné, moderné vybavenie

❸ Klimatizácia pre maximálny komfort


❹ Pivnica na dodatočné uskladnenie vecí
❺ NEPLATÍTE PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU

STAV BYTU:


Tento štýlový byt je KOMPLETNE ZARIADENÝ s dôrazom na moderný dizajn a funkčnosť. K dispozícii máte všetky spotrebiče vrátane chladničky s mrazničkou, umývačky riadu, indukčnej varnej dosky, elektrickej rúry kombinovanej s mikrovlnkou a práčky. V celom byte je inštalovaná CENTRÁLNA KLIMATIZÁCIA so vzduchotechnikou, ktorá zaručuje pohodlné bývanie počas každého ročného obdobia. Nadštandardné vybavenie vytvára maximálny komfort pre jeho obyvateľov.

PLATBY:


Cena prenájmu je 900,-EUR + 300,-EUR energie. V cene máte zahrnuté PRIPOJENIE NA INTERNET A KÁBLOVÚ TELEVÍZIU. Pri podpise zmluvy sa platí nájomné za prvý mesiac a vratná kaucia vo výške jednomesačného nájmu (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu).
PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU NEPLATÍTE.
Byt je dostupný od 15.10.2024 a je ideálny pre DVE DOSPELÉ OSOBY.

LOKALITA:


Byt sa nachádza na NAJLEPŠEJ a NAJPRESTÍŽNEJŠEJ adrese v novostavbe SKY PARK vo vyhľadávanej lokalite Bratislava I. Staré Mesto na ulici Čulenova s fantastickou dostupnosťou do historickej časti mesta aj na všetky smery. Rezidenčný projekt SKY PARK prináša svetovú architektúru od svetoznámej architektky ZAHA HADID a dizajnové bývanie v úplne novej časti bratislavského centra, ktoré uspokojí aj tých najnáročnejších klientov.
K dispozícii je recepcia s 24h prevádzkou a strážnou službou, dychberúca PANORAMATICKÁ VYHLIADKOVÁ TERASA na najvyššom podlaží len pre obyvateľov domu na celé mesto Bratislava, udržiavané parky a oddychové zóny okolo domu, reštaurácie, kaviarne, lekáreň, potraviny, vinotéka, malé prevádzky priamo pod domom a kompletná občianska vybavenosť v blízkom nákupnom centreEUROVEA na nábreží Dunaja. V tesnej blízkosti sa nachádza aj Slovenské Národné Divadlo, 5-hviezdičkový hotel Sheraton a historické centrum mesta Bratislava.

Nezmeškajte príležitosť bývať v jednom z najexkluzívnejších projektov Bratislavy. Kontaktujte realitnú kanceláriu AXIS REAL a dohodnite si prehliadku ešte dnes!

/ 2-IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA I. / STARÉ MESTO / NOVOSTAVBA / SKY PARK / ČULENOVA / ZAHA HADID / LODŽIA / KLIMATIZÁCIA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha62 m²
Úžitková plocha62 m²
Poschodie2
Počet poschodí30
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky