3-izb. byt, Magurská ul., BA III - Nové Mesto, Kramáre, 2 x lodžia

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Magurská
76 m²
6
1
3
pôvodný
áno
predaj - 3-izbový byt
223.900,- € + sprostredkovateľská provízia 3.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1054x zobrazená v zozname / 183x zobrazená detailne / 183x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 3-izbový byt, v Bratislave – Kramáre, ulica Magurská.

Byt má celkovú plochu 76 m2, vrátane murovanej pivnice (cca 2 m2). Je v zachovalom stave. Byt je na zvýšenom prízemí 6-podlažného atypického bytového domu (pod bytom sa nachádza ešte garáž a menší obývaný apartmán). Vek bytového domu je 25 rokov a je na lukratívnom mieste, obklopený zeleňou.

Byt je orientovaný na východ a severovýchod, preto je v ňom v lete príjemne aj bez klimatizácie. Je v pôvodnom stave, ale nanovo vystierkovaný a vymaľovaný a vybavená novým elektrokotlom.

Izby sú nepriechodné. Vo veľkej obývačke je barovým pultom oddelený kuchynský kút so zachovalou kuchynskou linkou a so zabudovanými spotrebičmi (sklokeramická varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu, práčka). Vo vstupnej hale je vstavaná skriňa a ďalšia vstavaná skriňa je v spálni. Priestranná kúpeľňa a toaleta sú osobitne. K bytu prináleží 1 väčšia 1,53 m2 a 1 menšia lodžia 5,04 m2.

Spolu s bytom sa na nového vlastníka prevádza spoluvlastnícky podiel k pozemku. Príjemným bónusom sú bezproblémoví susedia a pokojné prostredie.

Kúrenie – vlastné, zabezpečuje ho nový elektrokotol Protherm, umiestnený v kúpeľni.

Parkovanie – pre majiteľov bytov je možné parkovanie zdarma na spoločnom pozemku v spoločnom vlastníctve vlastníkov pri bytového domu.

Kramáre patria medzi je najvyhľadávanejšia lokality v meste nielen kvôli zdravšiemu vzduchu v blízkosti prírody (Koliba, Kamzík, Horský park, Železná studnička), či výbornej dostupnosti MHD do celého mesta, ale aj dobrej občianskej vybavenosti.

V pešej blízkosti je Tesco a Terno, ako aj pošta, nemocnica s poliklinikou, lekárne, základná škola, dve škôlky, reštaurácie, aj detské ihriská.

Mesačné náklady: cca 300,-€, vrátane vlastného kúrenia

Byt je kúpou voľný.




K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia 3.000,-€ v rámci ktorej Vám zabezpečíme:
- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely
- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,-€
- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

Informácie o ponúkanej nehnuteľnosti a obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: , , , prípadne email:
Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha76 m²
Úžitková plocha76 m²
Poschodie1
Počet poschodí6
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Lódžiaáno - 2
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zZmiešané
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky