3 izbový byt 67m2 | Stará Turá

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Stará Turá
Ulica.: SNP
67 m²
8
7
3
nie
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
99.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7147x zobrazená v zozname / 358x zobrazená detailne / 194x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt o rozlohe 67m2 v srdci Starej Turej na ulici SNP. Byt sa nachádza na 7. poschodí z 8 v panelovom bytovom dome s výťahom. Bytový dom prešiel v roku 2024 rekonštrukciou v podobe balkónov, nových výťahov a fasády.

Byt má nové podlahy a zárubne. Bytové jadro je pôvodné /umakart/, ktoré je vo veľmi dobrom stave. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby do tvaru L, toalety, kúpeľne, kuchyne so samostatnou špajzou, detskej izby/pracovne, priechodnej obývacej izby z ktorej sa dostanete do spálne s rekonštruovaným balkónom. K bytu prislúcha pivnica a odkladacia miestnosť zdieľaná so susedným bytom.
Kuchyňa so spálňou je orientovaná na severovýchod a obývacia izba s detskou izbou na juhozápad.

Mesačné náklady na troch členov domácnosti sú približne vo výške 170 eur + elektrina, plyn.

Cena nehnuteľnosti je: 99 900 eur, pri rýchlom jednaní možná zľava
Virtuálna prehliadka je: https://my.matterport.com/show/?m=FRmxkrzVDMf

Výhodná poloha tejto nehnuteľnosti zaujme najmä rodiny s deťmi, nakoľko sa nachádza v tesnej blízkosti Základnej umeleckej školy, Základnej školy, škôlky, pošty, obchodného strediska, lekára, ihriska a mnoho ďalšieho. Parkovanie pred domom.

Byt je pekný, udržiavaný, voľný ihneď k bývaniu, alebo vhodný aj ako investícia do prenájmu.

Stará Turá leží v údolí medzi Bielymi a Malými Karpatmi pod vrchom Veľká Javorina 12 km od okresného mesta Nové Mesto nad Váhom. Je to turisticky zaujímavá oblasť a zatraktivňuje ju blízkosť hranice s Českou republikou. 2km od Starej Turej sa nachádza obľúbená vodná nádrž Dubník. Stará Turá je obľúbeným miestom konania sa rôznych jarmokov a akcií pre svojich obyvateľov.

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte:


Bc. Petríková Zdenka
RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO REALITY GROUP JE OCENENÁ REALITNOU ÚNIOU AKO NAJLEPŠIA REALITNÁ KANCELÁRIA NA SLOVENSKU ZA ROK 2022. OKREM INÉHO SME DRŽITEĽMI ĎALŠÍCH 4 PRESTÍŽNYCH OCENENÍ.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha67 m²
Poschodie7
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky