3 - izbový byt 74m2 Stará Turá, Gen. M.R.Štefánika

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Stará Turá
Ulica.: Gen. M.R. Štefánika
74 m²
3
2
3
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
84.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

168x zobrazená v zozname / 36x zobrazená detailne / 36x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt o rozlohe 74m2 v srdci Starej Turej na ulici Gen. M.R. Štefánika. Byt sa nachádza na 2. poschodí z 3 v tehlovom zateplenom bytovom dome bez výťahu. Bytový dom prešiel v roku 2023- 2024 rekonštrukciou v podobe zateplenia fasády, zrekonštruovanej strechy a zvislých rozvodov. K bytu prislúcha pivnica a dva balkóny.

DISPOZÍCIA:



Byt pozostáva zo vstupnej chodby do tvaru T, samostatnej toalety, kúpeľne so sprchovým kútom, samostatnej špajzi, kuchyne, spálne, priechodnej obývacej izby s balkónom. Z obývacej izby sa dostanete do ďalšej miestnosti v súčasnej dobe využívanej ako spoločenská miestnosť tiež s balkónom. Kuchyňa so spálňou je orientovaná na severozápad a obývacia izba so spoločenskou, vrátane balkónov sú orientované na juh. V byte je plávajúca podlaha a plastové okná. V roku 2021 prebehla rekonštrukcia kúpeľne.

Mesačné náklady domácnosti sú približne vo výške 247 eur + elektrina, plyn a vzhľadom na rekonštrukciu bytového domu sa už neplánujú v budúcnosti navyšovať.

Cena nehnuteľnosti je: 84 990 eur


Link na virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/show/?m=Kdd2LEe3fpn

OKOLIE:



Výhodná poloha tejto nehnuteľnosti zaujme najmä rodiny s deťmi, nakoľko sa nachádza v blízkosti Základnej umeleckej školy, Základnej školy, škôlky, pošty, obchodného strediska, lekára, ihriska a mnoho ďalšieho. Parkovanie pred domom.

Byt je pekný, slnečný, udržiavaný, metrážne veľkorysý, ktorý Vám poskytne príjemné bývanie alebo je vhodný aj ako investícia do prenájmu.

Stará Turá leží v údolí medzi Bielymi a Malými Karpatmi pod vrchom Veľká Javorina 12 km od okresného mesta Nové Mesto nad Váhom. Je to turisticky zaujímavá oblasť a zatraktívňuje ju blízkosť hranice s Českou republikou. 2km od Starej Turej sa nachádza obľúbená vodná nádrž Dubník. Stará Turá je obľúbeným miestom konania sa rôznych jarmokov a akcií pre svojich obyvateľov.

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte:


Bc. Petríková Zdenka
RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Text inzerátu a fotografie sú autorským dielom spoločností RADO Reality Group s.r.o. a bez ich súhlasu ich nie je možné kopírovať.

RADO REALITY GROUP JE OCENENÁ REALITNOU ÚNIOU AKO NAJLEPŠIA REALITNÁ KANCELÁRIA NA SLOVENSKU ZA ROK 2022. OKREM INÉHO SME DRŽITEĽMI ĎALŠÍCH 4 PRESTÍŽNYCH OCENENÍ.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha74 m²
Úžitková plocha74 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky