3-izbový byt 85m2 + záhrada - NOVOSTAVBA | Vinohrady-Bratislava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Vinohrady
Ulica.: Nová Koziarka
85 m²
1
3
nie
áno - 1
nie
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
336.100,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

5083x zobrazená v zozname / 175x zobrazená detailne / 12x zobrazená detailne tento mesiac

RadoReality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt v novostavbe rodinného domu s troma bytovými jednotkami, nachádzajúci sa na ulici Nová Koziarka v časti Vinohrady v Bratislave. Byt s rozlohou 85 m² je súčasťou priestranného pozemku o výmere 1136 m² a ponúka ideálne prostredie pre komfortné bývanie. Byt je momentálne v stave holobytu, čo umožňuje budúcim vlastníkom dokončiť interiér podľa vlastných predstáv s možnosťou výberu štandardu podľa vlastných preferencií.

K bytu prislúcha oplotená terasa/záhrada a dve parkovacie státia, ktoré sú zahrnuté v cene. Vykurovanie je zabezpečené moderným tepelným čerpadlom a podlahovým kúrením v každej miestnosti, čo zaručuje vysoký komfort a nízke prevádzkové náklady. Stavba je postavená z kvalitných tehál značky Wienerberger, s akustickými tehlami medzi jednotlivými bytovými jednotkami, čo zabezpečuje ticho a súkromie. Železobetónový skelet stavby poskytuje maximálnu pevnosť a stabilitu, zatiaľ čo hliníkové okná s exteriérovými elektrickými žalúziami zvyšujú energetickú efektívnosť a pohodlie.

Lokalita je tichá a obklopená zeleňou, s minimálnym počtom okolitých rodinných domov, čo ponúka dostatok súkromia. Veľkou výhodou je ľahká dostupnosť do lesa, ideálneho na prechádzky a relax. Okolie ponúka krásne prírodné prostredie, ktoré je ideálne pre rodiny a milovníkov prírody. Prístupová cesta na pozemok je čiastočne upravená. Dostupnosť do centra Bratislavy je veľmi dobrá, do mestskej časti Nové Mesto sa dostanete autom za 7 minút a do Starého Mesta do 12 minút, čo je ďalšia výhoda tejto nehnuteľnosti.

Video obhliadka: https://www.youtube.com/watch?v=AVbJF0bWph8

Ulica Nová Koziarka v bratislavskej časti Vinohrady disponuje kvalitnou občianskou vybavenosťou. V blízkom okolí nájdete rôzne služby a zariadenia, ktoré zaisťujú komfortný život v tejto lokalite. Potraviny Tesco Express sú vzdialené približne 5 minútam jazdy autom. Reštaurácie, ako napríklad Reštaurácia Stroodel, sa nachádzajú asi 2 km od ulice, čo predstavuje zhruba 6 minút autom. Lekáreň Harmónia je situovaná približne 2,5 km od Nové Koziarky, čo znamená asi 7 minút cesty autom. Okrem toho sú v blízkosti dostupné aj ďalšie zariadenia, ako banky, kaviarne a menšie obchodíky.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku pozemku ma neváhajte kontaktovať:

Rastislav Horňák


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha1136 m²
Úžitková plocha85 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Terasaáno - 1
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky