3-IZBOVÝ MEZONET s dvomi parkovacími miestami, krásnou predzáhradkou,

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malacky
101 m²
454 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

1336x zobrazená v zozname / 110x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj Rodinný dom



Ponuka sa nachádza v novostavbe na Obuvníckej ulici, jedná sa o radovú zástavbu no s nepravidelným tvarom, čo znamená minimálne prepojenie so susedmi a maximálny komfort súkromia na prednej či zadnej časti pozemku.

Celková plocha pozemku predstavuje 454m2 jej prednú časť tvoria dve parkovacie miesta, ktoré sú oplotením oddelené od krásne udržiavanej predzáhradky s trávnatou plochou a rôznym typom drevím a kvetín, BONUSOM je krytá terasa s výmerou 21m2 s hlavným vstupom do bytu.

Zadná časť pozemku je čiastočne vydlaždená a prekrytá automatickou markízou, zvyšok tvorí trávnatá plocha s murovaným záhradným domčekom s elektrickým pripojením.

Absolútnou parádou je dodatočná záhradná časť s výmerou 200m2 s úrodnou zeminou a vymurovanými záhonmi, ktorú môžete využiť ako na pestovanie tak aj na úžasnú oddychovú zónu. Navyše je samostatne prístupná.

BYT pozostáva z prízemia, kde sa nachádza vstupná predsien, vybavená botníkom a veľkou šatníkovou skriňou. Oproti vstupu sa nachádza samostatná toaleta s technickou časťou a praktickým umiestnením pračky. No a samozrejme denná časť bytu v podobe obývacej izby s kuchyňou, z ktorej je samostatný výstup k prednej aj zadnej terase. Kuchyňa je vybavená komplet zabudovanými spotrebičmi. Za zmienenie určite stojí aj prakrická špajza umiestnená pod schodami vedúcimi na poschodie.

Poschodie pozostáva z dvoch spální s kompletným zariadením a kúpeľni s toaletou. VÝHODOU je možnosť vytvorenia vstupou na vonkajšiu terasu z oboch spální, prípadne ich zväčšenia.

VYBAVENIE: je klimatizovaný, vybavený podlahovým kúrením s kondenzačným kotlom. Vodovodné a elektrické pripojenie na oboch častiach pozemku. Predáva sa zariadený bez nutnosti akejkoľvek dodatočnej investície.

ODPORÚČAM VIDIEŤ



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 119968



Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku454 m²
Úžitková plocha101 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky