3-izbový zrekonštruovaný byt Bratislava-Ružinov 73, 48m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
73 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
290.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

310x zobrazená v zozname / 103x zobrazená detailne / 103x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3-izbový zrekonštruovaný byt v mestskej časti Bratislava II-Ružinov časť Ostredky. Bytový dom sa nachádza v tichej a zelenej časti Ružinova na Sputnikovej ulici. Byt sa nachádza na 2. poschodí z celkových 6. Byt s rozlohou 73,48m2 pozostáva zo vstupnej predsiene, kuchyne prepojenej s obývacou miestnosťou, dvoch spální, samostatného WC a kúpeľne. Z obývacej izby a z kuchyne je vstup na lodžiu s rozlohou 5,74m2. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2017 kedy bola kuchyňa prepojená s obývacou miestnosťou a vybavená kuchynskou linkou so zabudovanými elektrospotrebičmi zn. Bosch (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, plynová varná doska, mikrovlnná rúra a elektrická rúra na pečenie). Bola zrekonštruovaná kúpeľňa s WC, vymenené elektrické rozvody. Všetky tri izby sú vybavené klimatizáciou značky Daikin, všetky jednotky sú ovládané samostatne. K bytu prislúcha pivnica na medziposchodí s rozlohou 0,77m2.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi príjemnej lokalite kde z jednej strany (na ktorú je výhľad z bytu) sa nachádza "Park Ostredky" a pred bytovým domom sa nachádza multišportové ihrisko pre všetky vekové kategórie.
V blízkosti bytového domu je kompletná občianska vybavenosť - nemocnica, lekáreň, školy, pošta, reštaurácie,
potraviny. V blízkosti sa nachádza aj zastávka MHD s veľmi dobrou dostupnosťou do mesta.

Energetický certifikát je k dispozícii - C. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku73 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky