Priestranný 3 izbový byt na Palkovičovej ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Palkovičova
82 m²
8
8
3
čiastočne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
275.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

6849x zobrazená v zozname / 116x zobrazená detailne / 111x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj veľký, 3 izbový byt v lukratívnej lokalite Ružinova, na Palkovičovej ulici. Byt je dobre dispozične riešený, nachádza sa na 8p/8, v dobre udržiavanom dome, v tichej ulici, uprostred zelene.

POPIS BYTU:


Byt pozostáva z veľkej vstupnej haly, z ktorej je samostatný vstup do každej izby, kuchyne, ktorá je vybavená kuchynskou linkou so spotrebičmi a s malou komorou, samostatnej kúpeľne (s vaňou) a WC. Z obývacej izby je vstup na loggiu. K bytu patrí pivnica na prízemí.
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, okná sú plastové, podlahy laminátové. Orientácia bytu je na dve svetové strany (v-z).

Parkovanie je verejné, v lokalite platí parkovacia politika mesta. K bytu je možnosť prenájmu garáže na Bajzovej ulici v hromadnej garáži.

LOKALITA:


v tesnej blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: materská škola, základná škola, poliklinika, lekáreň, nákupné centrum, Billa, kúpalisko Tehelné pole, jazero Kuchajda, Ružinovské jazero, DK Ružinov, kostol, zastávky MHD ( električky, trolejbusy, autobusy ), Zimný štadión, Národný futbalový štadión, Športová hala Pasienky, Národné tenisové centrum.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha84 m²
Celková rozloha85 m²
Úžitková plocha82 m²
Poschodie8
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Inžinierske sieteáno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky