Na predaj 3izbový byt s možnosťou prerobenia úplne podľa predstáv, Bra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
74 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 3-izbový byt
209.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

791x zobrazená v zozname / 78x zobrazená detailne / 78x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj: 3-izbový byt s balkónom a loggiou v obľúbenej časti Ružinova

Lokalita: Bratislava - Ružinov


Počet izieb: 3
Výmera: 70 m2 + balkón a loggia cca 4 m2 a pivnica

Financie: 209.999,—EUR



Popis: Na predaj trojizbový byt v bratislavskom Ružinove. Byt sa nachádza na prvom poschodí. Bytový dom je panelový, bezbariérový, zateplený, vrátane vymenených stúpačiek. Má 3 nepriechodné izby, samostatnú kuchyňu s výstupom na balkón a kúpeľňu s oddelenou toaletou. Z jednej zo spální je aj výstup na loggiu. K bytu prislúcha aj pivničná kobka nachádzajúca sa v suteréne bytového domu. Byt je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Ružinov je jedna z najobľúbenejších mestských častí Bratislavy aj pre kompletnú občiansku vybavenosť, či blízkosť jazera Štrkovec, ktoré ponúka zaujímavé možnosti na trávenie voľného času. V blízkosti sa nachádza množstvo zelene, škola, škôlka, obchody, pošta, či detské ihrisko. Parkovanie možné pred bytovým domom alebo v okolitých uličkách. Zastávka MHD, ktorá je neďaleko, Vás spojí s ostatnými mestskými časťami. Do centra sa dostanete aj vďaka električkám premávajúcim v pravidelnom harmonograme.

Výhody: • Loggia a balkón • Samostatná kuchyňa • Oddelená toaleta s kúpeľnou

Cena zahŕňa realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti: – vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie (zmluva o budúcej zmluve, rezervačná zmluva, zmluva o prevode vlastníctva bytu, návrh na vklad vlastníckych práv, prípadné dodatky, protokol o prevzatí a odovzdaní nehnuteľnosti…) – správny poplatok spojený s návrhom na vklad vlastníckych práv Možnosť financovania prostredníctvom HÚ, s ktorým Vám pomôžu naši hypotekárni špecialisti. Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku74 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky