3D, predaj 3i bytu v Klingerke, 2 x parking, novostavba, Súkennícka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Súkennícka
79.27 m²
35
11
3
áno - 2 autá
nie
áno - 1
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
519.990,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2363x zobrazená v zozname / 45x zobrazená detailne / 45x zobrazená detailne tento mesiac

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU.

Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj 3-izbový byt s terasou, dvoma vnútornými parkovacími státiami a pivničnou kobkou, v novostavbe rezidenčného projektu Klingerka I, na Súkenníckej ulici (Súkennícka 1), v mestskej časti Bratislava – Ružinov. Klingerka sa nachádza v lukratívnej novovybudovanej časti Bratislavského Downtownu. Celková plocha bytu predstavuje 89,44 m2, z toho úžitková plocha bytu 76,67 m2, plocha terasy 10,16 m2 a plocha pivnice 2,6 m2. Byt sa nachádza na 11. poschodí v 35-poschodovom zateplenom bytovom dome s piatimi výťahmi. Klingerka patrí medzi najvyššie rezidenčné projekty na Slovensku.

Dispozícia bytu – vstupná centrálna hala, z ktorej sa vchádza do kúpeľne a toalety, kuchyne prepojenej s obývacou izbou a dvoch spální. Súčasťou toalety je aj umývadlo. V kúpeľni je sprchový kút aj vaňa. Z obývacej izby je vstup na terasu. V oboch izbách je vstavaný šatník. Vstupné dvere do bytu sú protipožiarne, bezpečnostné trieda 3, osadené v oceľovej zárubni. Interiérové dvere sú biele drevené dvere-striekané, matné, obložková zárubňa, bezfalcové so skrytými pántmi vrátane kovania. V obytných miestnostiach je drevená plávajúca podlaha vo farbe prírodný dub, vrstvená, s drevenou nášľapnou vrstvou. V kúpeľni a toalete je gresová dlažba a keramický obklad rozmerov 300 * 600 mm a na terase je betónová dlažba uložená na terčoch. Regulácia teploty v jednotlivých miestnostiach je možná prostredníctvom termostatických hlavíc a na vykurovacích telesách. V obytných miestnostiach sú doskové panelové radiátory, pred zasklenými stenami je podlahový konvektor a v kúpeľni je rebríkový radiátor. Komunikáciu medzi bytom a vstupnými dverami zabezpečuje videovrátnik. V každej miestnosti sú veľkoformátové hliníkové okná (izolačné trojsklo). Okná majú exteriérové tienenie s odolnosťou voči vetru. Prevádzkové náklady za byt sú 253,-EUR a za každé parkovacie miesto 28,-EUR mesačne.

Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2021; vstupná lobby hala s recepciou a 24/7 strážnou službou je monitorovaná kamerových systémom. V jadre bytového domu premáva päť rýchlovýťahov s inteligentným systémom riadenia chodu z toho jeden je evakuačno-požiarny. Energetický certifikát je A0. TV a internet – možnosť výberu zo spoločností Orange, Telekom a UPC, prípadne ďalších operátorov na požiadanie. Vstup do parkovacieho domu je monitorovaný a kontrolovaný mechanickou závorou a garážovou bránou. Z priestoru parkovacieho domu je prístup suchou nohou k výťahom bytového domu.

Občianska vybavenosť – v blízkosti kompletná občianska vybavenosť prostredníctvom nákupného centra Eurovea a OC Nivy vyplývajúca z lukratívnej lokality Bratislavského Downtownu. V blízkosti cyktotrasa. Obyvatelia Klingerky majú prístup na multifunkčné detské ihrisko.

Cena bytu vrátane pivničnej kobky je 519.990,-EUR vrátane provízie a kompletného právneho servisu – kúpne zmluvy autorizujeme advokátom. Možnosť kúpy dvoch vyhradených parkovacích státí v parkovacom dome v cene, za každé 40.000,-EUR. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Anton Trška, mobil: , mail:


Upozornenie: 3D prehliadka, popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha89.44 m²
Úžitková plocha79.27 m²
Poschodie11
Počet poschodí35
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky