METROPOLITAN │EXKLUZÍVNE Priestranný 3i byt pri Zlatých pieskoch

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Trnávka
Ulica.: Studená
65 m²
1
3
po rekonštrukcii
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
209.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

16303x zobrazená v zozname / 414x zobrazená detailne / 158x zobrazená detailne tento mesiac

METROPOLITAN │EXKLUZÍVNE Priestranný 3i byt pri Zlatých pieskoch

Priestranný zariadený 3 izbový byt s balkónom v tichej lokalite na predaj.

DISPOZÍCIA:



Dispozične je byt riešený vstupnou halou, slnečnou obývacou izbou, kuchyňou vybavenou elektrospotrebičmi (chladnička, mraznička, el. rúra, sporák, digestor), dvoma samostatnými izbami, kúpeľňou s vaňou a samostatným WC. K bytu prislúcha pivničná kobka (3 m2)

ŠTANDARD:



Byt je orientovaný do zeleného vnútrobloku a nachádza sa na 1. poschodí. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2022, kedy bol zateplený, bola rekonštruovaná fasáda, balkóny, výťah a spoločné priestory. Samotný byt bol zrekonštruovaný pri jeho kúpe - menené boli okná, radiátory, malovka, dlažba, dvere a jadro.

LOKALITA:



Byt sa nachádza v tichej rodinnej lokalite, v časti Ružinov - Trnávka v pešej blízkosti Zlatých pieskov. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádza Shopping palace Zlaté piesky, potraviny, služby, reštaurácie, kaviarne, základná škola. Z časti, v ktorej je byt umiestnený je dobrá dostupnosť do ktorejkoľvek časti Bratislavy.

Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, základného správneho poplatku na katastri.

Nehnuteľnosť bola pripravená na predaj na mieru našim Homestaging a Concierge oddelením , aj Vaša nehnuteľnosť si zaslúži prezentáciu a predaj na úrovni. Kontaktujte nás pre bezplatnú konzultáciu.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha69 m²
Úžitková plocha65 m²
Poschodie1
Počet izieb3
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky