Priestranný 3 izbový byt s výmerou 80 m2 s terasou a garážovým parkova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
80 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
344.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

546x zobrazená v zozname / 57x zobrazená detailne / 57x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúkajú priestranný 3 izbový byt s úžitkovou plochou 80 m2 v novostavbe v krásnom tichom a zelenom prostredí bratislavského Ružinova. Byt má príjemnú priestrannú terasu 26 m2, ktorá tvorí príjemný obytný priestor s možnosťou prekrytia zimnou záhradou. Súčasťou predaja je väčšie garážové stánie a pivničná kobka. Byt má 3 priestranné samostatné izby, v kuchyni je moderná kuchynská linka s novými spotrebičmi – sklokeramická varná platňa, elektrická rúra, digestor a umývačka riadu. V spálni je vstavaná skriňa. Byt je kúpou voľný.
Okolie domu poskytuje výbornú občiansku vybavenosť – obchody, reštaurácie, škola, skôlka a blízkosť veľkých obchodných centier – AVION, IKEA, Hornbach. V blízkom dosahu je tiež V okolí je pekná príroda, príjemné cyklistické trasy a prechádzky.
Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane všetkých poplatkov. V prípade potreby Vám poradí náš finančný poradca.
Ak Vás ponuka zaujala, volajte č: , alebo ma kontaktujte mailom:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku80 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené ztehla
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky