3D prehliadka predaj 3 i byt/apartmán parking, Bajkalská, Nový Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
70.63 m²
6
3
3
pôvodný
nie
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
269.990,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

6649x zobrazená v zozname / 140x zobrazená detailne / 140x zobrazená detailne tento mesiac

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU

Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj svetlý 3 izbový byt/apartmán (nebytový priestor) s parkovacím státím v podzemnej garáži, v mestskej časti Ružinov v rezidenčnom projekte Nový Ružinov na ulici Bajkalská. Byt sa nachádza na 3. poschodí v 6 poschodovom bytovom dome s výťahom a garážou. Celková rozloha bytu je 78,38 m2 z toho je balkón má 7,75 m2 a pivničná kobka má 2,87 m2. Byt je orientovaný na južnú stranu s výhľadom do jedného z dvoch krásnych rezidenčných parkov.

Byt sa predáva v štandarde:


-laminátové parkety
-interiérové dvere s obložkovými zárubňami
-vstupné bezpečnostné protipožiarne dvere
-v kúpeľni keramická dlažba, dve umývadlá a vaňa
-predpríprava na kuchyňu
-sklad s predprípravou na pračku a sušičku
-predpríprava na vonkajšie žalúzie a klimatizáciu
-pivničná kobka hneď vedľa vstupných dverí

Odporúčam si určite pozrieť 3D prehliadku tejto nehnuteľnosti.

Apartmán v projekte Nový Ružinov: Všetky byty v tejto novostavbe sú skolaudované ako nebytové priestory s možnosťou bývania čo znamená, že byty spĺňajú svetlo-technické požiadavky a všetky atribúty ako byt (stanovisko mestskej časti Ružinov k nahláseniu trvalého pobytu vieme poslať na vyžiadanie). Preto je možné si do tohto bytu nahlásiť aj trvalý pobyt a taktiež čerpať hypotéku ako na bežný byt. Pri Hypotekárnom úvere je možne využiť ponuku Bánk ktoré majú projekt vo svojej ponuke Developerského financovania (VUB, SLSP, UniCredit) čo znamená že nie je potrebný ani znalecky posudok.

Pri tejto ponuke ponúkame možnosť si preveriť financovanie cez nášho fin. sprostredkovateľa, kde garantujeme, že v prípade neschválenia hypotekárneho úveru bude záloha vrátená.

Lokalita: Z Nového Ružinova máte blízko do centra mesta, rýchlo sa napojíte na diaľničný obchvat alebo na cyklotrasu. Nová diaľnica prinesie organizáciu dopravy, ktorá z Nového Ružinova urobí uzavretú lokalitu, kde dopravu budú tvoriť iba jeho obyvatelia. Architektúra projektu je navyše navrhnutá tak, aby dispozície budov eliminovali hluk z okolia. Priamo v prvej etape projektu sú už existujúce prevádzky, ktoré podčiarkujú komfort, ktorý mestský život ponúka. Od 1.7 bude v projekte Nový Ružinov premávať linka číslo 70 Bratislavskej MHD.

CENA BYTU: 269.990,-€


CENA PARKINGU: 19.200,-€
CENA SPOLU: 289.190,-€

Cena nehnuteľnosti: 269.990,-EUR, vrátane kompletného právneho servisu, finančného servisu a ostatných náležitostí pri prepise samotnej nehnuteľnosti. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Som tu pre Vás, aby celý proces obchodu prebehol, čo najrýchlejšie a najkvalitnejšie. Budem sa tešiť na Vás na obhliadke.

Zodpovedný maklér: Anton Trška, mobil: , mail:


Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha78.38 m²
Úžitková plocha70.63 m²
Poschodie3
Počet poschodí6
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky