4 – IZB. RD, PIVNICA, GARÁŽ, LETNÁ KUCH., POZEMOK 753 m², SNP, PEZINOK

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: SNP
160 m²
753 m²
1
4
áno
pôvodný
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
375.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

1781x zobrazená v zozname / 72x zobrazená detailne / 72x zobrazená detailne tento mesiac

Vo výhradnom zastúpení majiteľa vám ponúkame na predaj samostatne stojací dvojpodlažný 4 - izbový rodinný dom, s priestrannou kuchyňou, pivnicou, garážou a letnou kuchyňou, ktorý sa nachádza na ulici SNP v Pezinku v zastavanej časti mesta.
Dom bol postavený z tehly približne v roku 1970 a je kompletne podpivničený s dvomi nadzemnými podlažiami. V suteréne domu je priestranná garáž a dve miestnosti. Na prvom nadzemnom podlaží je vchod do domu so schodiskom na vstupnú verandu, chodba z ktorej po prvej strane sa nachádza toaleta so sprchovacím kútom a umývadlom, komora a schodisko do suterénu domu. Na ľavej strane je samostatná kuchyňa orientovaná do dvora. Z chodby sa vchádza do otvorenej priechodnej miestnosti v ktorej je schodisko na poschodie a zároveň cez ktorú sa vchádza do obývacej izby. Na druhom nadzemnom podlaží je chodba z ktorej je vstup na terasu, do kúpeľne s toaletou a tri samostatné nepriechodné izby, kde z jednej je vstup na balkón, ktorý je orientovaný do ulice.
Dom je v pôvodnom zachovalom stave, bez známok zatekania alebo vlhnutia suterénu. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom - (radiátory) a dodatočne je možne si vykurovať aj pecou na prvom podlaží. Dom je napojený na všetky IS – vodu, kanalizáciu, elektrinu, plyn a navyše je aj na pozemku studňa. Za domom je sklad na zeleninu a letná kuchyňa, ktorá disponuje vstupnou chodbou, kúpeľňou, komorou a dvomi miestnosťami. Tento objekt je možne využívať aj na bezbariérové bývanie, nakoľko je tiež napojený na IS (voda, kanalizácia, elektrina). Dvor je upravený a v záhrade je nasadený vinič.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* Lokalita: Pezinok, ul. SNP
* 4 - izbový rodinný dom + 2 - izbová letná kuchyňa za domom
* Možnosť využitia na dvojgeneračné bývanie
* Materiál: tehla
* Stav: pôvodný zachovalý
* Zateplenie domu: nie
* Bezbariérový prístup: nie, iba do druhého objektu
* Pivnica: áno, kompletne podpivničený (2 miestnosti + garáž)
* Garáž: áno
* Parkovanie: vo dvore a pred domom
* IS: voda, elektrina, plyn, kanalizácia
* Vykurovanie: plynový kotol – radiátory
* Balkón: 1x do ulice
* Terasa na poschodí, orientovaná do dvora s výhľadom na Malé Karpaty
* Studňa: áno


VÝMERA:


* Plocha pozemku: 753 m²
* Zastavaná plocha domu: 98 m²
* Zastavaná plocha - Letná kuchyňa so skladom na zelenin: 72 m²
* Úžitková plocha domu (približne): 160 m²
* Pivnica s garážou (približne): 80 m²
* Letná kuchyňa - úžitková plocha (približne): 50 m²
* Sklad na zeleninu (približne): 12 m²

LOKALITA A OKOLIE:


Dom je v zastavanej časti mesta čo zabezpečuje že v okolí nebude žiadna ďalšia výstavba s pekným výhľadom na Malé Karpaty. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť: MŠ, ZŠ, autobusová zástavka, potraviny, reštaurácia, bar, OC Mólo, Tesco, Lidl, Kaufland. Taktiež výhodou tejto lokality je dobré a rýchle napojenie sa na hlavnú cestu smerom do Bratislavy. V Pezinku sa usporiadavajú rôzne spoločenské a kultúrne podujatia. Milovníci turistiky, prírody, bicyklovania a športu tu majú rôzne možnosti využitia ako aj v zimných mesiacoch možnosť lyžovania na Pezinskej Babe.

ID:

CENA: 375 000€



V cene je zahrnutý právny a hypotekárny servis, poradenstvo, spracovanie všetkých zmlúv a dokumentácie potrebnej k prevodu.
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku753 m²
Zastavaná plocha170 m²
Celková rozloha290 m²
Úžitková plocha160 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetiné
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónáno
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátnie
Predzáhradkanie
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky