6 - IZB. RODINNÝ DOM, POZEMOK 1167m2, ČASTKOV, okr. SENICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Častkov
1167 m²
10
6
pôvodný
studňa
áno
nie
predaj - Rodinný dom
129.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2570x zobrazená v zozname / 154x zobrazená detailne / 154x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte rodinný dom, ktorý spĺňa parametre dvojgeneračného domu v tichej lokalite a zároveň dobrou dostupnosťou do miest?
Máme pre Vás ponuku dvojgeneračného domu s hospodárskou budovou, na pozemku o rozlohe 1167m2 v obci Častkov, vzdialenej len 9km od Senice a 16km od Skalice.

Ak ste väčšia rodina, ktorá potrebuje viac priestoru, tak tento dom je vhodný práve pre Vás. Po vhodnej rekonštrukcii Vám poskytne dostatok miesta, veľkú záhradu s vlastnými plodmi, dielňu na majstrovanie aj množstvo odkladacieho priestoru.

Dom je napojený na elektrinu, plyn, voda je z vlastnej studne. Odpad je riešený žumpou nakoľko kanalizácia ako aj vodovod v obci je v štádiu riešenia.

● Dom daný do užívania v r. 1963, v r.1991 bola jedna bytová jednotka rekonštruovaná
● V r. 2017 bola vymenená strecha, na ktorú je ešte záruka

● Okná sú orientované na východ a južnú stranu


● Z väčšej časti nové rozvody elektriky, niektoré okná vymenené za plastové

Vstup na pozemok je podbráním.


Jednopodlažný dom sa skladá z dvoch bytových jednotiek, z ktorých každá má samostatné merače energií.
Dom je t.č. neobývaný, pre bývanie je potrebná rekonštrukcia.

► Podrobnú dispozíciu nájdete v priloženom pôdoryse.

● Bytová jednotka vpravo od vstupu na dvor sa skladá zo vstupnej haly, chodby, štyroch izieb, kuchyne s jedálňou, komory, kúpeľne a WC. Dom je čiastočne podpivničený. Vykurovanie plynové gamaty a na tuhé palivo. Fotografie interiéru tohto bytu nie sú zverejnené, na vyžiadanie ich poskytneme konkrétnemu záujemcovi.

● Bytová jednotka vľavo disponuje veľkou vstupnou chodbou, kuchyňou, izbou, kúpeľňou s WC a komorou. Táto časť domu bola rekonštruovaná. V izbách sú plastové okná, v kúpeľni sprchový kút, boli vymenené interiérové aj vstupné dvere.

Vykurovanie plynové gamaty.



Obec Častkov je obľúbeným miestom pre trvalé bývanie aj pre svoju polohu, výbornú dostupnosť a nádhernú prírodu. V blízkom okolí sa nachádza zdravý zmiešaný les, nádherná príroda ponúka neskutočné množstvo možností na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie či rybolov. Vzdialenosť od Senice je 9km, Skalica 16, Hranice s ČR 25km, Trnava 50km, do Bratislavy je 100km.

Túto ponuku nájdete exkluzívne v AVORY realitné Centrum. © AVORY Realitné Centrum - text, pôdorys a fotografie sú dielom a majetkom AVORY realitné Centrum.

Pri rýchlom a serióznom jednaní dohoda na cene možná.

Kontakt / obhliadky: Monika Krčová – certifikovaný realitný maklér
e-mail:
tel. č.
office: Hurbanova 485/1, 905 01 Senica

Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Vypracujeme odovzdávací protokol a zabezpečíme prepis energií, celý proces je plynulý, bezpečný a bez starostí. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen ZRKS.

AVORY Realitné Cenrum, robíme svet realít lepším miestom.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1167 m²
Počet poschodí10
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vodastudňa
Plynáno
Kanalizácianie
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Predzáhradkaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky