ALL INCLUSIVE l NA PREDAJ 4 IZB RD S VEĽKÝM POZEMKOM, TRHOVÁ HRADSKÁ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Trhová Hradská
180 m²
850 m²
4
pôvodný
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
150.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1401x zobrazená v zozname / 159x zobrazená detailne / 159x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom nachádzajúci sa v obci Trhová Hradská, v tichej a príjemnej lokalite.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
Tento rodinný dom má 4 priestranné izby, ktoré ponúkajú dostatok miesta pre pohodlný rodinný život.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Celková úžitková plocha domu je 180 m², čo poskytuje veľkorysý priestor na bývanie alebo iné využitie. Tento dom v minulosti slúžil ako hostinec, takže noví majitelia majú možnosť ho znovu využiť na komerčné účely alebo prerobiť podľa vlastných predstáv.

•POZEMOK


Dom je situovaný na pozemku s rozlohou 850 m², ktorý poskytuje dostatok miesta pre relax, záhradu alebo ďalšie stavebné projekty. Tento veľký pozemok je výhodou pre tých, ktorí hľadajú priestor pre exteriérové úpravy alebo rozšírenie domu.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Dom bol postavený v roku 1995 z kvalitného stavebného materiálu Ytong, čo zabezpečuje dobrú tepelnú izoláciu a pevnú konštrukciu. Stav nehnuteľnosti je pôvodný, objekt nie je zariadený.

•KÚRENIE A INŽINIERSKE SIETE


Nehnuteľnosť je napojená na všetky základné inžinierske siete. Elektrina, mestská voda a plyn sú k dispozícii, čo poskytuje komfortné a praktické riešenie pre každodenné bývanie.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Trhová Hradská je príjemná obec s kompletnou občianskou vybavenosťou. V bezprostrednej blízkosti domu sa nachádza materská škola, základná škola, potraviny a športové ihrisko. Tieto služby sú ľahko dostupné pešo, čo zvyšuje pohodlie každodenného života v tejto lokalite.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena nehnuteľnosti je stanovená na 150.000€,-/celkom.

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku850 m²
Úžitková plocha180 m²
Počet izieb4
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Postavené zYtong
Zariadenienezariadený
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky