ALL INCLUSIVE l NA PREDAJ 5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM, VEĽKÝ MEDER

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Veľký Meder
Ulica.: Mostová
266 m²
411 m²
5
pôvodný
verejný vodovod
áno
áno
predaj - Rodinný dom
199.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

408x zobrazená v zozname / 60x zobrazená detailne / 60x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 5-izbový rodinný dom vo Veľkom Mederi na Mostovej ulici.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
Rodinný dom disponuje 5 izbami, čo poskytuje dostatočný priestor aj pre väčšie rodiny alebo pre rôzne komerčné účely, ako je prenájom alebo firemné využitie.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Celková úžitková plocha domu je 266 m², pričom k dispozícii je aj pivničný priestor o veľkosti 135 m². Navyše, terasa a vedľajšie budovy poskytujú dodatočných 92 m².

•POZEMOK


Celková plocha pozemku je 411 m², čo poskytuje dostatok vonkajšieho priestoru pre rekreáciu, parkovanie, alebo ďalšie možnosti využitia.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Dom sa nachádza v pôvodnom stave, s výnimkou plastových okien a novej izolácie strechy. To ponúka budúcim majiteľom možnosť realizovať rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.

•KÚRENIE


Kúrenie je zabezpečené plynovým systémom cez radiátory, čo umožňuje efektívne vykurovanie aj v zimných mesiacoch.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Dom je napojený na všetky potrebné inžinierske siete, vrátane plynu, elektriny, vody a kanalizácie.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Dom sa nachádza na Mostovej ulici vo Veľkom Mederi, v tichej a pokojnej časti mesta. Lokalita ponúka jednoduchý prístup k hlavným dopravným uzlom a je ideálna pre pokojný rodinný život alebo podnikanie.

•BLÍZKE OKOLIE A MOŽNOSTI REKREÁCIE


Blízkosť obľúbeného termálneho kúpaliska vo Veľkom Mederi zaručuje výborné rekreačné možnosti. Lokalita je ideálna pre rodiny, ale aj pre tých, ktorí hľadajú investičnú príležitosť v oblasti turizmu.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Nehnuteľnosť je na predaj za cenu 199.900€,-/celkom.

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku411 m²
Úžitková plocha266 m²
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kanalizáciaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Postavené ztehla
Strechapo rekonštrukcii
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky