ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V PRÍJEMNEJ LOKALITE, H

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.:
Ulica.: Pósfa
104 m²
300 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
229.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

377x zobrazená v zozname / 57x zobrazená detailne / 57x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom v obci Holice, ktorý sa nachádza v pokojnej a príjemnej lokalite s výbornou dostupnosťou.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
Dom disponuje 4 priestrannými izbami, ktoré poskytujú dostatok priestoru pre celú rodinu. Každá izba je navrhnutá s ohľadom na funkčnosť a pohodlie, ideálne pre relax a každodenný život.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Úžitková plocha nehnuteľnosti je 104 m², čo zaručuje pohodlný priestor na každodenné bývanie. Dom ponúka praktické riešenie dispozície, ktoré umožňuje efektívne využitie každej miestnosti.

•POZEMOK


Pozemok s rozlohou 300 m² poskytuje dostatok miesta pre záhradu, oddychovú zónu alebo detské ihrisko.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Nehnuteľnosť je novostavba z rokov 2017/18, postavená z kvalitnej tehlovej konštrukcie. Dom je čiastočne zariadený a pripravený na okamžité nasťahovanie, čo ušetrí čas a investície novému majiteľovi.

•KÚRENIE


Moderné elektrické podlahové kúrenie zabezpečuje rovnomerné a efektívne rozloženie tepla v celom dome. Pre príjemnú atmosféru počas chladných večerov je k dispozícii aj krb s výkonom 16 kW, ktorý môže slúžiť aj ako alternatívny zdroj vykurovania.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Dom je napojený na mestskú vodu, elektrinu a kanalizáciu. Teplú vodu zabezpečuje bojler a elektrický kotol, ktoré spolu s moderným vykurovaním ponúkajú efektívne a úsporné riešenie pre komfortné bývanie.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Holice je tichá a bezpečná obec, ktorá ponúka pokojné bývanie v prírodnom prostredí. Lokalita je zároveň výborne dostupná, s rýchlym prístupom na hlavné dopravné ťahy. Obec má dobré spojenie s mestami ako Bratislava či Dunajská Streda, vďaka čomu sa hodí pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie blízko mesta. V obci nájdete aj obecný úrad, lekára a potraviny, ktoré zabezpečujú všetky základné služby pre pohodlné bývanie.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena tejto exkluzívnej nehnuteľnosti je 229 900€

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



•KONTAKT

NA MAKLÉRA
Igor Hodosi



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku300 m²
Úžitková plocha104 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky