ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ KRÁSNY 4 IZBOVÝ POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM S VLA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.:
Ulica.: Kráľovičove Kračany
190 m²
481 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
288.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

581x zobrazená v zozname / 64x zobrazená detailne / 64x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj 4-izbový poschodový rodinný dom s vlastným wellness centrom, ktorý sa nachádza len 3 minúty autom od Dunajskej Stredy v dedine Kráľovičove Kračany.

Tento 4-izbový dom ponúka ideálne podmienky pre pokojný a komfortný rodinný život, s dostatkom priestoru pre každého člena rodiny a rýchlym napojením na diaľnicu R7, vďaka čomu môžete byť v Bratislave len za 20 minút autom.

•VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI



POČET IZIEB
Dom pozostáva zo štyroch priestranných izieb, ktoré poskytujú dostatok miesta na bývanie, prácu a oddych. Izby sú navzájom oddelené, čím je zabezpečené súkromie a pohodlie pre všetkých členov domácnosti. Veľké okná v každej izbe umožňujú prísun prirodzeného svetla, čo prispieva k príjemnej atmosfére v celom dome.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA



S celkovou zastavanou plochou 148,61 m² a úžitkovou plochou 190 m² dom ponúka dostatok priestoru na pohodlné bývanie. Každá miestnosť bola navrhnutá s ohľadom na praktickosť a pohodlie, čo umožňuje ľahké usporiadanie nábytku podľa vlastných predstáv.

•POZEMOK



Dom sa nachádza na pozemku s výmerou 332 m², ktorý je vkusne upravený . V záhrade sa nachádza vonkajší bazén, záhradný domček , piecka a taktiež aj zastrešená terasa s vonkajším posedením. Záhrada Vám poskytne všetko, čo potrebujete.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI



Dom sa nachádza vo výbornom stave, nepotrebuje žiadnu rekonštrukciu. Tehlová konštrukcia domu zaručuje pevnosť a dlhú životnosť, čo je ideálne pre tých, ktorí hľadajú trvácne bývanie.
K nehnuteľnosti prislúcha aj vlastná wellness miestnosť s vírivkou a saunou, vďaka čomu máte postarané o každodenný oddych a relax vo vlastnom bývaní.

•KÚRENIE



Vykurovanie domu je zabezpečené prostredníctvom plynových radiátorov, ktoré poskytujú efektívne a úsporné riešenie na udržanie príjemnej teploty v zimných mesiacoch.

•GARÁŽ



K nehnuteľnosti nepatrí garáž avšak pred domom máte zabezpečené bezproblémové parkovanie.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE



Dom je napojený na všetky potrebné inžinierske siete vrátane elektriny, mestskej vody . Odpad je riešený žumpou avšak napojenie na kanalizácie je plánované. Tieto pripojenia zabezpečujú plynulý chod domácnosti bez akýchkoľvek komplikácií. Dom je momentálne zariadený. V dome sa nachádzajú dve kúpeľne, ktoré sú vybavené aj so sprchovým kútom a taktiež aj vaňou.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Dom sa nachádza v centre dediny Kráľovičove Kračany, ktorá ponúka výborné umiestnenie, vďaku čomu sa jednoducho dostanete do okresného mesta Dunajská Streda.
V meste sa nachádzajú obchody, školy a zdravotnícke zariadenia, ktoré sú na dosah ruky, čo uľahčuje každodenný život. Okolité parky a zelené plochy sú ideálne na prechádzky a vonkajšie aktivity, čo robí Dunajskú Stredu atraktívnym najmä pre rodiny.
Kráľovičove Kračany sú umiestnené v bezprostrednej blízkosti diaľnice R7, vďaka čomu máte zabezpečený rýchly prístup k okolitým veľkomestám.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena tejto nehnuteľnosti je 288.000,-€/ celkom

•KONTAKT



CALL CENTRUM

Veronika Konkoly

,



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená pomocou homestaging oddelenia a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku481 m²
Zastavaná plocha148.61 m²
Úžitková plocha190 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky