Alžbetin Dvor - Záhradná chata ako rodinný dom na celoročné bývanie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Miloslavov
Ulica.: Staničná
130 m²
474 m²
2
3
studňa
230/400V
áno - 1
predaj - Rodinný dom - Novostavba
235.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

20162x zobrazená v zozname / 714x zobrazená detailne / 218x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj samostatne stojacu záhradnú chatu s celoročným bývaním ako v rodinnom dome v Alžbetinom dvore. Možnosť trvalého bydliska. Stavba kolaudovaná v roku 2010.

Pozemok, na ktorom sa chata nachádza je rovinatý, oplotený a prístupný zo štrkovej cesty, vchod na pozemok cez posuvnú bránu a bráničku pre peších. Výmera pozemku 474 m2. Parkovanie na pozemku.

Chata je dvojpodlažná, podpivničená, zastavaná plocha 58 m2. Úžitková plocha celkom vrátane uzatvárateľnej terasy je cca 130 m2. V podpivničení sa nachádzajú 2 miestnosti s chodbou (studňa, zásobník teplej vody), na 1. NP sa nachádza vstupná chodba, komora s plynovým kotlom, obývacia izba s plne funkčným krbom s prieduchom, kuchyňa so špajzou s okienkom na vetranie, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, na 2. NP/podkrovie sa nachádzajú 2 spálne a kúpeľňa s vaňou a WC.

Chata je postavená z Ytongu, zateplená, sedlová strecha, škridla Bramac, plastové okná, strešné okná Velux, na streche solárne panely pre výrobu teplej vody a elektriny, studňa vŕtaná s pitnou vodou, umiestnená v podpivničení a vyvedená aj na záhradu, kanalizácia riešená do čističky s čerpadlom (možnosť využívať na polievanie), vykurovanie podlahové vodné zabezpečuje plynový kotol zn. Junkers, zásobník teplej vody, v pivnici radiátory, prípojka elektriny 220 a 380 V, plynový zásobník PROPAN, s odskúšaným využiteľným objemom plynu cca na 1 rok, alarm, v kuchynskej linke zabudované spotrebiče(umývačka riadu, elektrická rúra na pečenie, plynová varná doska, odsávač pár, chladnička).

Na pozemku sa nachádza aj drobná stavba o výmere 25 m2 postavená z Ytongu, ktorá slúži ako dielňa, alebo letná kuchyňa, s prívodom elektriny a vody. Z vonkajšej strany rozostavaná letná záhradná sprcha.

Pozemok zatrávnený, rodiace ovocné stromy a kríky (4 broskyne, hruška, čerešňa, 2 marhule, ríbezle čierne a červené, kivi, 2 figy, slivka. Na záhrade je prístrešok na drevo a založený kompost.

Ako bonus k nehnuteľnosti bude novému majiteľovi prenechaná elektrická trojkolka za účelom drobných nákupov v rámci obci, dojazd cca 40 km.

V obci základná občianska vybavenosť, vzdialenosť vlakovej a autobusovej zástavky 10 min na pešo.


Cena vrátane odmeny pre RK 235.000€




© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku474 m²
Úžitková plocha130 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Postavené zYtong
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaneupravená cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky