Apartmány v Antalyiako investičná príležitosť

Štát.: Turecko
Mesto.: Akseki
Lokalita.: Aksu
44170 m²
1+1, 2+1, 3+1
predaj - 2-izbový byt
164.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7490x zobrazená v zozname / 710x zobrazená detailne / 34x zobrazená detailne tento mesiac

Vynikajúce investičné príležitosti s luxusnými apartmánmi v Antalyi

AYT-3007Všeobecné informácie


Turecko Antalya / Aksu km 442 m 8,5 km 4,5 km Od 144 900€
Vo výstavbe Apartmán 1 , 2 , 344 m2 - 170 m2

1 SpálňaOd 144 900€


2 spálneOd 248 900€
3 spálne599 000€
*Posledná aktualizácia ceny 2024/06/03
Exkluzívne apartmány s vysokým potenciálom príjmu v Altıntaş, Antalya
Apartmány na kúpu v Antalyi, ktoré sa nachádzajú v rýchlo sa rozvíjajúcej oblasti Altıntaş v Aksu, ponúkajú komfort aj investičnú príležitosť. Altıntaş, ktorý získava na popularite medzi medzinárodnými kupujúcimi, sa vyznačuje pokojnou a pokojnou atmosférou, vďaka čomu je vyhľadávanou lokalitou pre rezidenčné nehnuteľnosti. Atraktivitu oblasti zvyšuje aj dobre rozvinutá infraštruktúra. Kľud tejto oblasti spolu s modernou občianskou vybavenosťou a blízkosťou centra Antalye aj letiska z nej robia ideálnu destináciu pre majiteľov domov a investorov. Tieto exkluzívne apartmány v Altıntaş ponúkajú pohodlné a moderné bývanie, poskytujú dokonalý únik od rušného mestského života a vysoké výnosy.

Komplex má výhodnú polohu len 8,5 km od letiska Antalya a 442 m chôdze od najbližšej nákupnej zóny. Školy a týždenné trhy sú vzdialené len niekoľko minút jazdy autom, čo zabezpečuje ľahký prístup ku každodenným potrebám. Piesočnaté pláže Lara, na ktoré sa dostanete kyvadlovou dopravou, sú vzdialené 4,5 km a živé centrum Antalye s veľkými nákupnými centrami je od komplexu vzdialené len 17 km.

Tento komplex spája 88 apartmánov a 39 profesionálne spravovaných obytných jednotiek hotelového konceptu a ponúka výnimočný zážitok z bývania v bezpečnom a živom prostredí. Komplex je vybavený množstvom špičkových zariadení a spoločných priestorov vrátane vonkajšieho bazéna, wellness centra s krytým bazénom, saunou a tureckými kúpeľmi, upravených záhrad, fitnescentra, parkovacích miest, konferenčných a zasadacích miestností, ihrísk, nepretržitej bezpečnostnej služby, recepcie a služieb concierge, strešného salónika a mnohých ďalších.

Typy apartmánov:


Apartmány 1+1 majú rozlohu od 44 m2 do 93 m2 a zahŕňajú obývaciu izbu, otvorenú kuchyňu, spálňu, kúpeľňu a balkón alebo terasu.
Apartmány 2+1 majú od 80 m2 do 108 m2 a zahŕňajú obývaciu izbu, otvorenú kuchyňu, dve spálne, vlastnú kúpeľňu, kúpeľňu a dva balkóny a/alebo terasu
apartmány 3+1 majú rozlohu 170 m2 a zahŕňajú obývaciu izbu, otvorenú kuchyňu, tri spálne, vlastnú kúpeľňu, kúpeľňu a dve terasy
Luxusné apartmány v Altıntaş, Antalya sú vybavené vysokokvalitnými materiálmi, ako sú oceľové bezpečnostné dvere, okná s dvojitým zasklením, kuchyne na mieru so žulovou pracovnou doskou, kompletne obložené kúpeľne s nábytkom a sprchovými kútmi, keramická dlažba, systém inteligentnej domácnosti, zabudované bodové osvetlenie a mnohé ďalšie.

Pre viac informácií o nehnuteľnostiach v Turecku na našej stránke:
https://stavinvestreality.sk/zahranicne-nehnutelnosti/?jsf=epro-loop-builder&tax=external_properties_country:143

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha44170 m²
Počet izieb1+1, 2+1, 3+1
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky