Luxusné amartmány v Antalyí

Štát.: Turecko
Mesto.: Akseki
Lokalita.: Kepez
55 m²
2
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
95.400,- €
Ponúknite vlastnú cenu

26502x zobrazená v zozname / 910x zobrazená detailne / 75x zobrazená detailne tento mesiac

Luxusné apartmány s kvalitným vybavením v Antalyi

Luxusné apartmány na predaj v Göksu, čo je štvrť Kepez v Antalyi, ponúkajú nevšedné bývanie v dobre situovanej oblasti. Mesto má viac ako jednu pláž, ktorá je obľúbená medzi miestnymi obyvateľmi a turistami. Okrem toho sa v Göksu nachádzajú sociálne a denné zariadenia, ktoré obyvateľom zabezpečujú ľahký prístup ku všetkému, čo potrebujú. Či už práve hľadáte vysnívaný dom, alebo nie, tieto luxusné apartmány na predaj v Kepeši sú teraz k dispozícii na kúpu.

Apartmány sa nachádzajú približne 7 km od mora a krásna pláž je odtiaľto vzdialená len 11,5 km. Verejná doprava je pohodlne dostupná, vzdialenosť 450 m a hlavná cesta je vo vzdialenosti 450 m. Pre tých, ktorí často cestujú, je letisko Antalya vzdialené len 7 km. Vo vzdialenosti 170 m sa nachádza škola, ktorá ponúka blízkosť pre rodiny s deťmi. Supermarket je tiež ľahko dostupný, len 1 km od apartmánov.

Pre viac informácií o nehnuteľnostiach v Turecku na našej stránke:
Luxusné apartmány https://stavinvestreality.sk/zahranicne-nehnutelnosti/?jsf=epro-loop-builder&tax=external_properties_country:143

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha55 m²
Počet izieb2
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Parkovanieáno
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky