Apartmány v blízkosti pláže a letiska v Antalya

Štát.: Turecko
Mesto.: Akseki
Lokalita.: Altıntaş
63 m²
predaj - 2-izbový byt
204.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7639x zobrazená v zozname / 714x zobrazená detailne / 32x zobrazená detailne tento mesiac

Vysokokvalitné apartmány s priestranným a luxusným interiérom v Antalyi
Apartmány na predaj v Antalyi sa nachádzajú v regióne Altıntaş, ktorý sa neustále rozvíja a hostí nové projekty bývania. Očakáva sa, že región Altıntaş bude v blízkej budúcnosti najexkluzívnejšou štvrťou Antalye. Región, ktorý ponúka svojim investorom možnosť dosiahnuť vysoké príjmy v krátkodobom aj dlhodobom horizonte, púta pozornosť aj svojou blízkosťou k letisku a plážam Lara.

V okolí tohto rezidenčného komplexu nájdete všetky zariadenia, ktoré potrebujete v každodennom živote. Hlavná cesta, reštaurácie, trhy, pekárne, autobusové zastávky a mnohé ďalšie sú vzdialené len pár krokov! Luxusné apartmány Antalya sa nachádzajú 500 m od autobusovej zastávky, 3 km od pláže Lara, 5 km od letiska Antalya, 6 km od veľkého nákupného centra a 12 km od centra Antalye.

Rezidenčný komplex postavený na pozemku s rozlohou 2 345 m² ponúka svojim obyvateľom množstvo vymožeností, ako napríklad dobre navrhnutú záhradu, bazén, fitnescentrum, saunu, detské ihrisko, recepciu, generátor, správcu, 3 veľké výťahy, kryté parkovisko, nepretržitú ochranu a bezpečnostný kamerový systém.

Typy apartmánov


Apartmány 1+1 majú rozlohu 63 m² a zahŕňajú obývaciu izbu, otvorenú kuchyňu, spálňu, kúpeľňu, práčovňu a balkón.
Apartmány 2+1 majú rozlohu 104 m² a zahŕňajú obývaciu izbu, otvorenú kuchyňu, 2 spálne, kúpeľňu, vlastnú kúpeľňu, šatňu a balkón.

Mezonetové byty 4+1 majú rozlohu 195 m².


Úplne nové apartmány v Antalyi, Altıntaş majú luxusný dizajn a sú vybavené kvalitnými materiálmi, ako sú oceľové dvere, šatňa, klimatizácia značky Mitsubishi, automatické žalúzie atď.
Pre viac informácií o nehnuteľnostiach v Turecku na našej stránke:
https://stavinvestreality.sk/zahranicne-nehnutelnosti/?jsf=epro-loop-builder&tax=external_properties_country:143

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha63 m²
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Parkovanieáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky