BabonyTRE I PREDAJ Rodinný Dom s pozemkom, obec Zálesie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Zálesie
Ulica.: Malinovská
180 m²
632 m²
1
3
áno
pôvodný
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

751x zobrazená v zozname / 121x zobrazená detailne / 121x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná Kancelária BABONY TRE ponúka exkluzívne na predaj 3 - izbový rodinný dom v pôvodnom stave s garážou a čiastočným podpivničením na pozemku s celkovou rozhlohou 803m2 na ulici Malinovská, obec Zálesie, časť Senec, Bratislavský kraj.

DOM
Jedná sa o vidiecky dom so zastavanou plochou 171m2 a s pozemkom o veľkosti 632m2. Nachádza sa v bývalom okrese Bratislava vidiek neďaleko toku Malého Dunaja v stabilizovanej zástavbe rodinných domov.

PRÍZEMIE


Dispozícia domu je rozdelená do dvoch častí, kde jedna je obytná, skladá sa z chodby, troch izieb, z toho jedna je priechodná (obývačka), z kuchyne, špajze a kúpeľne, zatiaľ čo druhú časť tvorí garáž, chodba, dve komory a schodisko do podkrovia a do pivnice (8,4m2).

SUTERÉN


Tvorí ho 1 miestnosť prístupná z prízemia drevenými schodami bez podstupníc. Obvodové steny sú betónové, osadene pod okolitým terénom do 2m. Steny sú bez povrchovej úpravy. Strop je železobetónový. Elektroinštalácia svetelná a motorická. V podlaží je domáca vodáreň napojená na studňu vo dvore.

PODKROVIE


Do podkrovia vedú drevené schody bez podstupníc. Sedlová strecha je pozdĺž celého domu, je možnosť využiť podkrovie ako odkladací priestor, prípadne upraviť pre obytné účely.

TECHNICKÉ PARAMETRE


Samotný rodinný dom je z pálenej tehly, deliace konštrukcie sú murované. Stropy sú drevené s rovným podhľadom, strecha je tvorená sedlovým krovom, krytina je z pálenej škridly, klampiarske konštrukcie strechy a na oknách sú z pozinkovaného plechu. Vnútorné omietky sú vápenné hladké, podlahy obytných miestností gumové na cementovom potere. V izbách je prevažne keramická dlažba, v izbe č.1 je drevená palubovka. Okná sú drevené dvojité. Vykurovanie je ústredné, kotol je na zemný plyn, v dome prevažujú oceľové panelové radiátory.

EXTERIÉR


Pozemok je rovinatý, slnečný a oplotený, orientácia domu je na juh.

LOKALITA


Obec leží na Podunajskej nížine, nie je však súčasťou Žitného ostrova, obklopená je poliami a Malým Dunajom. Obec sa nachádza medzi Malinovom a Ivankou pri Dunaji, pomocou poľnej cety je možné sa dostať okolo letiska priamo do Bratislavy či do Mostu pri Bratislave. V obci a jej blízkosti sa nachádzajú potraviny, reštaurácie, služby, materská škola, základná a stredná odborná škola a parky, obľúbené miesto pre návštevníkov, turistov alebo splavujúcich vodárov je Korzo Zálesie.V Zálesí je možné sa dopravovať autobusmi 610, 711, ktoré spájajú Bratislavu, Ivanku pri Dunaji s Malinovom.

VÝHODY


Síce si dom pýta rekonštrukciu, no má dispozične dobré riešenie, vysoké stropy, ktoré budúci majiteľ dokáže naplno využiť. Okná sú pôvodné drevené, no udržiavané dvojsklá, ktoré ocenia ľudia s citom pre zachovanie pôvodu a histórie domu. Jeho orientácia je strategicky na južnú stranu, kde zastrešená chodba počas leta tieni do domu, a keď je slnko na horizonte počas zimy, dokáže vnútro domu príjemne prehriať. Záhrada je priestranná a vhodná pre pestovanie ovocia a zeleniny. Je možné kúpiť s ďalším pozemkom o výmere 600m2, ktorý slúžil tiež ako záhrada. Nehnuteľnosť je ideálne útočisko pre ľudí, ktorí ocenia vidiecky život naskok od mesta.

CENA JE NA VYŽIADANIE V RK



O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania/spracovania kúpy, predaja alebo prenájmu nehnuteľnosti a samozrejme aj zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľnosti sa stará kancelária Babony TRE. Prípravu nehnuteľnosti na fotenie, fotografa, grafika, či homestage-ing zabezpečuje rovnako naša kancelária.

Tešíme sa na Vás



Team Babony TRE

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku632 m²
Zastavaná plocha171 m²
Celková rozloha803 m²
Úžitková plocha180 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné – kombinované
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Oknádrevené

Vaše hodnotenie ponuky