Chalúpka pod Javorinou na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
105 m²
1841 m²
predaj - Rodinný dom
149.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

557x zobrazená v zozname / 50x zobrazená detailne / 50x zobrazená detailne tento mesiac

Chalupa z prírodných materiálov situovaná v blízkosti lesa na kopaniciach obce Bzince pod Javorinou na predaj.
Nehnuteľnosť leží pri prístupovej asfaltovej komunikácii v časti Cetuna. V poslednom období prešla chalúpka čiastočnou rekonštrukciou ( nová strešná krytina, nové okná, nové ústredné kúrenie, nové rozvody vody, úprava fasády) a jej dispozícia pozostáva z veľkej chodby , troch izieb, veľkej kúpeľne s toaletou a z kuchyne. Hneď za domom leží väčší hospodársky objekt a za ním je situovaná veľká parcela s krásnym výhľadom na okolité lesy Malých Karpát. Chalúpka disponuje aj dostatočne veľkým dvorom a menšími šopami. Ak chcete bývať ,alebo chalupárčiť v blízkosti lesa v tichej kopaničiarskej a turisticky vyhľadávanej lokalite tak vždy je lepšie raz vidieť ako viac krát počuť a tak Vás pozývame na obhliadku.
Obec Bzince pod Javorinou je väčšia rázovitá spádová obec s kompletnou občianskou vybavenosťou vzdialená iba 7 km od okresného Nového Mesta nad Váhom. Celé oklie ponúka celoročné aktivity či už od turistiky až po lyžovanie. Diaľničný privádzač je vzdialený iba 9 km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1841 m²
Úžitková plocha105 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky