DIZAJNOVO zariadený 3i BYT V TOP lokalite Ružinova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
74 m²
predaj - 3-izbový byt
264.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

381x zobrazená v zozname / 47x zobrazená detailne / 47x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj 3 izbový byt



Novorekonštruovaný a kompletne zariadený 3i byt s podlahovou plochou 70,4m2 + pivnica na Narcisovej ulici v blízkosti OC RETRO.

Byt sa nachádza v absolútne tichom prostredí v sídliskovej časti bez akejkoľvek frekvencie áut.

Bytový dom bol kompletne rekonštruovaný, je zateplený, vymenené sú vstupné brány, výťahy a samozrejme boli renovované komplet spoločné priestory. Pôsobí tak velmi príjemným prvým dojmom.

Okolie domu je tichučké s vnútroblokom, vrámci ktorého sú detské ihriská. Celkovo v okolí domu nájdete plnú občiansku vybavenosť vrátane pešej dostupnosti do nemocnice, polikliniky, pošty či obchodov vrámci OC RETRO.

Taktiež sa tu nachádza množstvo detských ihrísk a športovísk, čiže lokalita ideálna pre mladé rodiny. Pochváliť sa tiež môže vhodným umiestnením vrámci dostupnosti do centra mesta, či už bezproblémovou foromou MHD alebo autom, odkial to budete mať ideálne aj na obchvat na okolité časti mesta.

Byt sa nachádza na prízemí bytového domu. Aktuálne prešiel kompletnou novou rekonštrukciou, doladený je do posledného detailu vrámci nábytku robeného na mieru, TV steny s televíziou, spálne s krásne doladenou zástenou s manželskou posteľou, šatníkovými skriňami a samozrejme kuchyňou so zabudvoanými spotrebičmi. Samozrejmosťou sú kvalitné doplnky ako dizajnový jedálenský stôl či jedálenské stoličky DUBLINO.

Byt je klimatizovaný dvomi vnútornými jednotkami, sieťové pripojenie je v každej izbe.

Výhodou bytu je jeho praktická dispozícia, priestranné izby a množstvo úložného priestoru.

Disponuje tiež pivnicou v suteréne domu.



Byt je bez akejkoľvek dalšej investície. Stačí sa nasťahovať.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122613



Cena: 264 900€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha74 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky