EUROVEA TOWER – luxusný dvojizbový byt s krásnym výhľadom

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Pribinova
51 m²
45
24
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
1.350,- €/mes. Energie:
285 € / mes
+285,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

39x zobrazená v zozname / 152x zobrazená detailne / 152x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na prenájom luxusný dvojizbový byt v projekte Eurovea Tower na nábreží Dunaja. Slnečný byt s juhozápadnou orientáciou poskytuje krásny panoramatický výhľad na Dunaj, Bratislavský hrad, hradný kopec a okolie.
Byt je dokončený vo vysokom štandarde, pričom sa detailne dbalo na najvyššiu kvalitu. Moderná architektúra a vkusný dizajn vytvárajú príjemný pocit domova. Štýlovo kompletne zariadený byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s otvorenou dispozíciou kuchynskej časti, spálne, kúpeľne s toaletou a balkóna. Byt má klimatizáciu, slnečné elektricky ovládané clony a blackout závesy. K bytu prislúcha pivnica a parkovacie státie v podzemnej garáži, ktoré je možné prenajať si za doplatok 150€ mesačne.
Tento luxusný byt je predurčený pre náročného klienta, ktorý hľadá vysoký komfort bývania a dokáže oceniť všetky výhody rezidenčného projektu v blízkosti centra mesta.

PROJEKT


Projekt Eurovea Tower je prvý slovenský mrakodrap nachádzajúci sa na nábreží Dunaja. Kolaudácia projektu bola v októbri 2023. Výška stavby je 168m, má 45 poschodí a ponúka 408 rezidencií, 45 luxusných rezidencií, 1400 parkovacích státí, 1000 m2 obchodných priestorov a 3 mezonety.
Eurovea Tower disponuje mimoriadne rýchlymi výťahmi (prejdú 6 metrov za sekundu). Nadštandard projektu podčiarkujú luxusné koberce na chodbách a nádherná vstupná lobby s recepciou. Celoplošná hliníková fasáda je zasklená izolačným trojsklom. Samozrejmosťou je aj prechod suchou nohou do nákupnej galérie Eurovea, kde nájdete všetky služby, vybavenosť a zábavu pre každodenný život.
Vďaka polohe projektu bude bývanie prepojené so spoločenskými, kultúrnymi či športovými aktivitami nábrežia Dunaja, bezprostredná dostupnosť nákupného centra sa stáva fenoménom moderného mestského života.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha60 m²
Úžitková plocha51 m²
Poschodie24
Počet poschodí45
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky