Exkluzívne na predaj rodinný dom s pozemkom 1922 m2, Veľké Rovné

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bytča
Lokalita.: Veľké Rovné
225 m²
1922 m²
2
7
áno
čiastočne prerobený
studňa
áno
predaj - Rodinný dom
168.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1015x zobrazená v zozname / 56x zobrazená detailne / 56x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj priestranný 7-izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v obci Veľké Rovné pri Bytči. Dom je postavený na rozľahlom pozemku o výmere 1922 m2 a prístup je priamo s hlavnej cesty. Na pozemku sa okrem domu ešte nachádza hospodárska budova a garáž, ktoré sú riadne zapísané na liste vlastníctva.
Dom je napojený na elektrickú energiu a plyn, voda je zabezpečená z vlastného zdroja a odpad je riešený žumpou. Pozemok je oplotený a pozdĺž dolnej časti pozemku preteká potôčik. Na dome boli kompletne vymenené plastové okná a na poschodí už bola aj začatá rekonštrukcia, pričom elektrické rozvody v tejto časti sú už medené. Všetko ostatné je v pôvodnom ale zachovalom stave.Kúrenie je kombinované, na plyn a tuhé palivo.
Dom dispozične pozostáva so vstupnej chodby kde sa nachádza schodisko do pivnice a na poschodie, chodby, priestrannej kuchyne prepojenej s obývacou izbou, spálne, hosťovskej izby, technickej miestnosti s kotlom na plyn, kúpelne s toaletou a špajze. Na poschodí sa nachádzajú ďalšie štyri izby, pričom jedna má balkón. V podkroví domu sa nachádza dostatok úložného priestoru. Dom je kompletne podpivničený, v pivnici sa nachádza kotol na tuhé palivo. Dom je možné rekonštrukciou prerobiť na dve samostatné bytové jednotky.
Obec Veľké Rovné má veľmi dobrú dostupnosť do okresného mesta Bytča a taktiež do krajského mesta Žilina. Nehnuteľnosť sa nachádza cca 14 km od Bytče a 24 km od Žiliny. V obci nájde nový majiteľ kompletnú občiansku vybavenosť. Škola, škôlka, pošta a obchody sú samozrejmosťou. Nehnuteľnosť je obklopená prírodou, čo ponúka dostatok priestoru pre prechádzky, hubárčenie, šport, oddych a relax.

V prípade záujmu dokážeme zabezpečiť financovanie a plnú podporu pri vybavení úveru v ktorejkoľvek banke.

V prípade záujmu kontaktujte: Štefan Lizoň t.č. ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1922 m²
Zastavaná plocha141 m²
Úžitková plocha225 m²
Počet poschodí2
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné – kombinované
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Strechapo rekonštrukcii
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky