Na predaj zrekonštruovaný rodinný dom, Kotešová - REZERVOVANÉ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bytča
Lokalita.: Kotešová
130 m²
952 m²
áno
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
230/400V
žumpa
predaj - Rodinný dom
196.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12978x zobrazená v zozname / 1083x zobrazená detailne / 432x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj vkusne zrekonštruovaný rodinný dom, ktorý sa nachádza v obci Kotešová pri Bytči. Dom je postavený na mierne svahovitom pozemku o výmere 952 m2 a jeho zastavaná plocha je 130 m2.
Na prízemí rodinného domu sa nachádzajú dve pivničné miestnosti kde je aj umiestnený plynový kotol na vykurovanie a bojler na ohrev vody. Okrem toho sa tu nachádza aj priestranná garáž s priamym vstupom z ulice. Na prvom nadzemnom podlaží, ktoré prešlo kompletnou rekonštrukciou sa nachádza vstupná chodba so vstupom do špajze a toalety, kúpelňa s vaňou a sprchovým kútom, priestranná kuchyňa s kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi, obývačka, spálňa a priestor na dobudovanie schodiska na druhé podlažie.
Ku domu bol aj vypracovaný projekt na zobytnenie druhého podlažia, kde po rekonštrukcii môžu vzniknúť tri izby a ďalšia kúpelňa. Projekt na rekonštrukciu druhého podlažia je súčasťou predaja.
Na pozemku sa ďalej nachádza hospodárska budova s betónovými základmi ktorú môže nový majiteľ využiť na uskladnenie záhradného náradia, alebo po prerábke ako záhradný altánok. Pozemok ponúka dostatok priestoru na dopestovanie zeleniny a ovocia.

Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej časti obce, ale zároveň v blízkosti centra obce. Obchod, škola, škôlka či obecný úrad a pošta sa nachádzajú v blízkosti domu. Obec Kotešová sa nachádza asi 3 km od okresného mesta Bytča a 14 km od krajského mesta Žilina s veľmi dobrou dopravnou dostupnosťou. Okrem iného obec ponúka aj veľa možností pre šport, oddych a relax.

V prípade záujmu dokážeme zabezpečiť financovanie a plnú podporu pri vybavení úveru v ktorejkoľvek banke.

V prípade záujmu kontaktujte: Štefan Lizoň t.č. ,



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku952 m²
Zastavaná plocha130 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Krbpredpríprava
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky